CRINEL STOICA (CHINDIA TÂRGOVIŞTE), CONVOCAT LA O ACŢIUNE A LOTULUI NAŢIONAL U21

Date:

Luni, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, de la ora 11:00, noul selecţioner al echipei naţionale Under 21 a României, Daniel Isăilă, a organizat o acţiune de scouting cu jucători de Liga a 2-a şi Liga a 3-a.
Au fost prezenţi 26 de fotbalişti, pe care selecţionerul reprezentativei U21 i-a împărţit în două echipe, fiecare cu câte două rezerve, pentru a disputa un meci de fotbal. În tribune s-au aflat mai mulţi membri ai Comisiei Tehnice de la FRF. La final, Daniel Isăilă a declarat: „Este doar o primă astfel de acţiune, vor mai urma şi altele. Vreau să văd tineri fotbalişti din toate eşaloanele pentru că avem nevoie de jucători talentaţi. E un drum nou pentru toată lumea, Luni, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, de la ora 11:00, noul selecţioner al echipei naţionale Under 21 a României, Daniel Isăilă, a organizat o acţiune de scouting cu jucători de Liga a 2-a şi Liga a 3-a.
Au fost prezenţi 26 de fotbalişti, pe care selecţionerul reprezentativei U21 i-a împărţit în două echipe, fiecare cu câte două rezerve, pentru a disputa un meci de fotbal. În tribune s-au aflat mai mulţi membri ai Comisiei Tehnice de la FRF. La final, Daniel Isăilă a declarat: „Este doar o primă astfel de acţiune, vor mai urma şi altele. Vreau să văd tineri fotbalişti din toate eşaloanele pentru că avem nevoie de jucători talentaţi. E un drum nou pentru toată lumea, L2)
Laurenţiu Manole (ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe, L2) Ronaldo Deaconu (Concordia Chiajna II, L3)
Marin Ovidiu (Concordia Chiajna
II, L3)
Vlad Vlăduţ (FC Dinamo II, L3) Atacanţi
Andrei Luduşan (FC Olimpia Satu-Mare, L2)
Alexandru Muscă (CS Juventus Bucureşti, L2)
Andrei Burlacu (CS U Craiova II,
L3)
Vlad Bărbulescu (Viitorul Domneşti, L3) Cantonament în Spania Naţionala României Under 21 pregătită de Daniel Isăilă va susţine un stagiu de pregătire la Marbella, în Spania, în perioada 21-28 martie. Cu această ocazie, tricolorii vor susţine şi două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie. Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui Daniel Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei Under 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia. Drumul spre Euro începe în Liechtenstein
Tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2019 s-a desfăşurat la finalul lunii ianuarie, la Nyon. Selecţionata noastră formată din fotbalişti născuţi începând cu 1 ianuarie 1996 a fost repartizată în Grupa 8, alături de Portugalia, Elveţia, Ţara Galilor, Bosnia Herţegovina şi Liechtenstein. Preliminariile sunt programate să înceapă în luna martie a acestui an, urmând a se încheia în noiembrie 2018, odată cu disputarea meciurilor de baraj. Selecţionata noastră va disputa însă primul joc oficial pe 13 iunie, în Liechtenstein.
Grupa României în preliminariile
CE 2019
Portugalia Elveţia ROMÂNIA Ţara Galilor Bosnia Herţegovina Liechtenstein
PROGRAM 28.03.2017 Bosnia Herţegovina -Liechtenstein
13.06.2017 Liechtenstein -ROMÂNIA, Elveţia – Bosnia Herţegovina
01.09.2017 Bosnia – ROMÂNIA, Elveţia – Ţara Galilor 05.09.2017 ROMÂNIA – Elveţia, Portugalia – Ţara Galilor 05.10.2017 Liechtenstein – Ţara Galilor
06.10.2017 Elveţia – ROMÂNIA 10.10.2017 Liechtenstein -Elveţia, Bosnia Herţegovina -Portugalia
10.11.2017 ROMÂNIA – Portugalia, Ţara Galilor – Bosnia Herţegovina
14.11.2017 Ţara Galilor-ROMÂNIA, Portugalia – Elveţia
23.03.2018 Bosnia Herţegovina -Ţara Galilor, Portugalia -Liechtenstein
27.03.2018 Elveţia – Portugalia, Liechtenstein – Bosnia Herţegov-ina
07.09.2018 Portugalia –
ROMÂNIA, Bosnia – Elveţia, Ţara Galilor – Liechtenstein 11.09.2018 ROMÂNIA – Bosnia Herţegovina, Ţara Galilor -Portugalia, Elveţia -Liechtenstein
11.10.2018 Liechtenstein -Portugalia
12.10.2018 ROMÂNIA – Ţara
Galilor
16.10.2018 ROMÂNIA -Liechtenstein, Ţara Galilor -Elveţia, Portugalia – Bosnia Herţegovina
*Se califică direct la turneul final câştigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European.Turneul final va fi găzduit de Italia, echipă calificată direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...