SORANA, OUT DE LA INDIAN WELLS. Târgovişteanca a pierdut încă din primul tur al competiţiei desfăşurată în această perioadă în California

Date:

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, în runda a doua a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, după ce a dispus cu 4-6, 6-3, 6-1 cu compatrioata sa Sorana Cîrstea.
Niculescu (29 ani, 45 WTA) s-a impus într-o oră şi 50 de minute şi are acum 5-2 în meciurile directe cu Sorana (26 ani, 66 WTA), după ce precedenta lor confruntare a avut loc tocmai în 2010, la Montreal, în optimi, Monica impunându-se cu 6-3, 6-3.
Monica va juca în turul secund cu elveţianca Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15. Românca, care şi-a asigurat un cec de 22.325 dolari şi 35 de puncte WTA, are avantaj în meciurile directe cu Bacsinszky, 4-3, dar elveţianca s-a impus în ultimele două confruntări, 1-6, 7-5, 6-2 în 2015, în optimi la Wimbledon, şi anul trecut, la acelaşi turneu, în runda a doua, cu 4-6, 6-2, 6-1.
La dublu, Monica Niculescu va face pereche cu Christina McHale (SUA), cele două urmând să joace în primul tur contra principalelor favorite, Bethanie Mattek-Sands (SUA)/Lucie Safarova (Cehia).
Simona Halep este a patra favorită a turneului (pe care l-a câştigat în 2015, n. red.), urmând să joace direct în turul al doilea cu învingătoarea dintre croata Dona Vekic şi americanca Alison Riske. La ediţia de anul trecut, Simona a fost învinsă în sferturile de finală de americanca Serena Williams, cu 64, 6-3.
Irina Begu a fost desemnată cap de serie numărul 29 şi va intra direct în turul al doilea, urmând să o întâlnească pe câştigătoarea dintre americanca Louise Chirico şi italianca Francesca Schiavone, venită din calificări.
Patricia Ţig a venit din calificări şi va juca în primul tur cu Mariana Duque Marino (Columbia), venită şi ea din faza preliminară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...