Asta a durut!

Date:

Universitatea Cluj Napoca -CS Municipal Târgovişte 88 – 54 (29 – 14, 7 – 12, 24 – 15, 28 – 13) Când încasezi o asemenea bătaie cuvintele sunt de prisos. Nici scuze nu prea există, mai ales că echipa care a ciuruit Târgoviştea s-a înclinat în faţa Municipalului în prima parte a sezonului. Din capul locului trebuie să spunem că cine a mai văzut un meci de baschet în viaţa lui şi şi-a aruncat ochiii peste lotul arde-lencelor, a realizat că Universitatea are o echipă bună. La începutul sezonului, unii dintre specialişti o vedeau principala rivală a lui Sepsi în lupta pentru titlu. Cu timpul însă, balonul s-a mai dezumflat, iar Clujul a devenit o echipă de bătut, iar Târgoviştea a dovedit-o pe teren propriu. Numai că meciul din acest weekend, Clujul a revenit în cărţile pentru finală după ce a spulberat o echipă dâmboviţeană inexplicabil de slabă. Îndrăznim să catalogăm astfel trupa lui Cătălin Tănase privind statisticile, care sunt mult sub potenţialul fiecărei jucătoare aflate în lotul câştigătoarei Cupei României. Evident, nimic nu este pierdut pentru că jocul rezultatelor şi potenţa echipelor din fruntea ierarhiei sunt argumente solide că lupta pentru fazele finale ale întrecerii interne nu s-a încheiat. Cert este că în ultimul timp au început să se adune eşecurile în dreptul CSM-ului, iar viitorul aduce meciuri la fel de tari pentru Green şi compania.
Caseta tehnică:
U. Cluj: G. Irimia 12, A. Mandache 6, N. Swanier 17, T, Harrison 9, B. Denson 13. Au mai jucat: M. Sfârlea, B. Voica 3, T. Neagu 7, C. Cutaş 3, D. Butulija 5. Antrenor: Dragan Petricevic.
CSM: P. Green 9, L. Toma 4, E. Dincă 8, M. Coker 10, P. Poole 12. Au mai jucat: D. Cosby, A. Chivu, A. Vârjoghe 11, A. Ghiţă, M. Fodor.
Antrenor: Cătălin Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...