VICTORIE IMPORTANTĂ ÎN „ŞTEFAN CEL MARE” Dinamo Bucureşti – CS Municipal Târgovişte 1-3 (26:24, 17:25, 20:25, 13:25)

Date:

Municipal a obţinut o victorie normal pe terenul lui Dinamo, însă n-a fost chiar simplu pentru trupa dâmboviţeană. Fără Calotă în prima garnitură, Municipalul a şchiopătat serios în primul set. A fost o manşă cu urcuşuri şi coborâşuri, iar Târgoviştea a dat senzaţia că poate învinge fără probleme, însă la 15-10 în favoarea elevelor lui Dragan Nesic, ceva s-a rupt. Atacul nu a mai mers la fel de bine şi dinamovistele au reuşit să recupereze şi să treacă la conducere, ajungând să aibă patru mingi de set. Culmea, la acel rezultat s-au trezit jucătoarele CSM-ului care au recuperat şi au egalat situaţia. Din păcate, tot efortul a fost în zadar pentru bucureştencele au izbutit să obţină următoarele două puncte şi implicit setul.
Jocul s-a schimbat odată cu intrarea Dianei Calotă şi a Biancăi Mitrănescu. Cele două completate excelent de către Alexandra Trică, cea mai bună jucătoare a CSM-ului în jocul din Capitală au reuşit să pună ordine în jocul, iar lucrurile au început să se aşeze pe făgaşul normal. Punct după punct târgoviştencele au revenit şi au izbutit să egalezesituaţia, după care totul a fost la discreţia lor. Rezultatele poztive din următoarele seturi au venit normal pe fondul jocului bun al celor trei şi renaşterea Maiei Collar, care a izbutit câteva puncte spectaculoase şi importante.
Au fost două victorii consecutive în play-off pentru CS Municipal, care se pregăteşte pentru un duel infernal cu Blajul, cea mai valoroasă echipă a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...