Satu Mare detonează „bomba” la Târgovişte! CS Municipal Târgovişte – CS Municipal Satu Mare 51-64 (9 – 21; 10 – 14; 17 – 14; 15 – 15)

Date:

Să fim drepţi şi să recunoaştem. Municipal nu trebuia să câştige astăzi. A jucat prost. Pe alocuri foarte prost. Nici arbitrajul n-a fost potrivnic, nici frign-a fost în sală, nici oboseala nu poate fi introdusă în ecuaţie. Cătălin Tănase şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru eşecul de la Sfântu Gheorghe tocmai pentru a beneficia de titulare proaspete într-o partidă care conta cu adevărat, dar aşa cum se petrece în multe situaţii similare, odihna n-a fost cea mai bună alegere. Unele dintre piesele de bază au părut total deconectate, iar Satu Mare a câştigat fără echivoc şi în anumite momente şi-a permis artificii şi pase de efect de parcă meciul nu era unul oficial ci doar o demonstraţie cu public.
Matea Tavic a fost jucătoarea esenţială a CSM-ului din Satu Mare, o baschetbalistă pe care campioana Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut-o prea uşor. Bosniaca a făcut ce a vrut dintr-o defensivă târgovişteană mult prea greoaie şi a contribuit din plin la prima victorie din istoria echipei sale în faţa multiplei campioane dâmboviţene. Nici cealaltă jucătoare din spaţiul ex-iugoslav, Kristina Baltic, nu s-a descurcat rău, sârboaica fiind principala marcatoare a oaspetelor în duelul din Polivalenta târgovişteană.
Despre echipa noastră n-ar fi multe de spus. A contat doar în ultimele cinci minute ale jocului, când împinsă de la spate de o galerie neobosită şi un fault tehnic primit puţin prea uşor a dat senzaţia că poate reveni, însă revirimentul s-a produs mult prea târziu. Când alergi în gol 35 de minute, oboseala adunată nu-ţi mai oferă luciditatea necesară înfăptuirii unei minuni. Câştigătoarea Cupei României a gafat când nu era cazul, iar misiunea calificării în semifinale devine grea, dar nu imposibilă. Pe parcursul sezonului, fetele lui Tănase au mai produs şocuri, iar Satu Mare nu e o echipă pe care nu o pot învinge. În mod normal eşecul din această seară este ceea ce se oamenii din şi de sport numesc „un duş rece”, un duş, ce nu trebuie să fie neapărat sfârşitul ci doar o rană în orgoliul unei echipe care de-a lungul unei stagiuni grele a îngenuncheat adversare mult mai tari.
P.S. În timp ce conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte încearcă să pună ordine printre ziarişti, unele sportive fac petreceri -karaoke până la ore târzii în noapte, ceea ce ar fi chiar drăguţ, dacă a doua zi n-ar fi programat un meci important din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
Casetă tehnică
CSM Târgovişte: P. Green 6, L. Toma 5, E. Dincă, M. Coker 16, P. Poole 21. Au mai jucat: D. Cosby 3, A. Chivu, A. Vârjoghe, M. Fodor.
Antrenor: Cătălin Tănase.
CSM Satu Mare: C. Reed 8, A. Olah 4, E. Laza 4, K. Baltic 15, M. Batey 4. Au mai jucat: R. Szmuktu, A. Crăciun 6, B. Canty 5, M. Tavic 14.
Antrenor: Jose Araujo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...