Georgică Dumitru, alături de Daniel Constantin la lansarea Partidului „Pro România”

Date:

Fostul preşedinte PC şi ALDE Dâmboviţa, Georgică Dumitru, a fost alături de Daniel Constantin luni seara, cu prilejul lansării Partidului „Pro Romania”. Un eveniment pe care organizatorii l-au promovat ca fiind „altfel” pentru că şi noua formaţiune va aduce un suflu proaspăt pe scena politică. La lansare au participat peste o sută de susţinători ai proiectului, între care Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educaţiei şi europarlamentarul Laurenţiu Rebega. Despre „Pro România”, Daniel Constantin a afirmat că are accente patriotice, pentru că, înainte de a fi „pro NATO” şi „pro-european” oamenii politici trebuie să fie pro Romania:
„De ce Pro România? Acest proiect politic se numeşte aşa pentru că, în primul rând, sunt român, îmi iubesc ţara şi vreau să fac ceva pentru ţara mea şi eu şi colegii mei. Mai ales în ultimii 14-15 ani, majoritatea liderilor politici pentru a se valida în plan personal, vin în faţa presei şi spun <> dar să nu uităm că trebuie să fim, în primul rând, pro România şi sigur că dacă eşti pro român eşti şi pro UE. Accente patriotice – din punctul meu de vedere, niciun un om politic nu ar trebui să fie în fruntea unui partid politic dacă nu este patriot. Nu mă refer la un naţionalism extremist.
Pro România are cinci deputaţi, care au devenit neafiliaţi după ce au plecat din ALDE – Daniel Constantin, Mircea Banias, Eugen Durbacă, Damian Florea şi Sorin Cîmpeanuşi filiale în 35 de judeţe.
Viitorul partid va susţine, în continuare, guvernul Grindeanu, din care Daniel Constantin a făcut parte ca vicepremier şi ministru al Mediului: „Cred că trebuie să păstram consecvenţa votului. Eu cred că, pentru sănătatea societăţii româneşti, Sorin Grindeanu trebuie să reuşească pentru ca noi să trăim mai bine, iar parlamentarii care sunt alături de noi vor susţine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...