Claudia Gilia este deputat în plenul Camerei Deputaţilor

Date:

Plenul Camerei Deputaţilor a validat luni, 4 septembrie 2017, mandatul de deputat al doamnei Claudia Gilia, care i-a locul locul lui Leonardo Badea.
Claudia Gilia a depus jurământul de deputat în plenul Camerei. Ea este deputat PSD în Circumscripţia 16 Dâmboviţa. Claudia Gilia ocupă locul lăsat liber de Leonardo Badea, care a fost votat de plenul reunit al Parlamentului să ocupe funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).
Claudia Gilia trebuie să renunţe la mandatul de consilier judeţean şi totodată la funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa. Claudia Gilia este un cadru unversitar apreciat în ţară şi în străinătate.
În prezent, Conferenţiar universitar doctor Claudia Gilia predă la Universitatea Valahia din Târgovişte, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative.
În perioada martie 2016 -începutul lui 2017 a fost Prorector pentru Dezvoltare Instituţională şi Relaţii Internaţionale la Universitatea Valahia din Târgovişte. Şi în plan politic, Claudia Gilia are o activitate foarte impresionantă. A pus umărul la marile victorii şi politici ale PSD, este preşedinte OFSD Dâmboviţa şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...