Orăşelul Copiilor TÂRGOVIŞTE ÎN MINIATURĂ

Date:

copiiAsociaţia „Exploratori pentru viitor” şi Primăria Municipiului Târgovişte organizează joi, 4 aprilie, în Parcul Chindia (zona Ruine), între orele 10:00 – 17:00, un mini-orăşel pentru copii, în care cei mici vor avea parte de numeroase concursuri, jocuri recreative şi exerciţii pentru stimularea creativităţii. Accesul în mini-orăşel se va face pe baza unui paşaport primit la intrare, urmând ca, în urma activităţilor desfăşurate, aceştia să acumuleze puncte.
În grupe sau individual, copiii vor trece pe la toate instituţiile prezente, acestea având amenajat un mic sediu local, iar la finalul activităţilor, primarul orăşelului le va înmâna diploma de onoare şi premii.
La eveniment au confirmat participarea echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, Serviciului de Ambulanţă şi Pompierilor, Biblioteca Judeţeană, care vor veni pregătiţi să demonstreze, cu echipamentele specifice din dotare, modalităţile în care se implică pentru binele locuitorilor oraşului.
La finalul activităţilor, cu acordul părinţilor, copiii care doresc se pot înscrie în Clubul de Exploratori. Întâlnirile se vor desfăşura după un program stabilit împreună cu participanţii înscrişi, întregul program fiind structurat pe activităţi practice şi de ieşire în natură. Programa educaţională a proiectului include studiul naturii, îndemânări, proiecte în slujba comunităţii locale, dar şi noţiuni moral-spirituale şi de prim-ajutor, realizate integral cu sprijinul unor persoane calificate în domeniul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...