Aninoasa a luat primul punct din 2018, dar nu asta e ştirea CRISTI BĂLAŞA S-A ÎNTORS PE TEREN FC Aninoasa – Voinţa Turnu Măgurele 1-1 (0-0)

Date:

Stadion: „Comunal-Aninoasa”. Spectatori:150.
Marcatori: Maican (75)/ Mierlici
(61).
Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Pahonţu, Pahonţu – Diţă (85 Năstase), Lică, Dinu (56 Neaga), Nedelea (90+3 Bălaşa) -Leotescu, Codroiu (73 Maican). Antrenor: Cristi Bălaşa.
Turnu Măgurele: Isvoranu -Pantelimon, Prodan, Sălcianu, Mitrea – Scumpu (46 Mierlici) -Roman (67 Jallow), Pinner (46 Cruceru), Moise, F. Niculae – M. Ion (45 Mihaiu).
Antrenor: Mugurel Cornăţeanu. Au arbitrat: Cristian Georgescu -Ionuţ Neacşu (ambii din Bucureşti), Mihai Bălţatu
(Buftea).
Observatori FRF: Fodor Jozsef (Odorheiu Secuiesc) şi Mihail Marian (Bucureşti). Cartonaşe galbene: Lică (39), Diţă (45)/Moise (36), Cruceru (55), Mierlici (58), Prodan (60).
FC Aninoasa a arătat o nouă faţă în ajunul Floriilor. Pe teren propriu, echipa dâmboviţeană s-a ţinut tare şi a oferit o replică pe măsură Voinţei Turnu Măgurele, într-un joc ce a contat pentru etapa a 18-a a Ligii a 3-a. Împotriva unei formaţii care avea ca ţintă promovarea în Liga a 2-a, elevii lui Cristi Bălaşa s-au autodepăşit terminând la egalitate, 1-1 un meci în care, pe hârtie, pleca cu a doua şansă. Voinţa a deschis scorul prin Mierlici (63), iar Aninoasa a restabilit echilibrul pe tabelă prin Maican, cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii. Intrat pe teren în ultimul sfert de oră al jocului, „decarul” de la Aninoasa l-a executat pe Isvoranu, din 7-8 metri la prima atingere a balonului. Până la reuşita lui Maican, Aninoasa şi-a creat alte câteva ocazii de gol, dar Blas (15), Marina (32), Codroiu (33), Leotescu (57) şi Diţă (49) nu au găsit ţinta. De partea cealaltă, Voinţa a irosit şi ea câteva şanse de gol prin M. Ion (23), Moise (31, 79), Roman (40), Sălcianu (44) şi Jellow (70).
În duelul cu Voinţa interesant a fost faptul că pe final de joc pe teren şi-a făcut apariţia şi antrenorul-jucător al echipei Cristi Bălaşa, după o pauză îndelungată în care nu mai bifase un joc oficial. Astfel, duelul cu Turnu Măgurele a fost primul pentru Bălaşa în tricoul echipei pe care o şi antrenează. Punctul obţinut cu Turnu Măgurele a fost primul bifat de echipa dâmboviţeană în acest an. Marţi Aninoasa se va deplasa la Alexandria pentru a evolua împotriva echipei din localitate FCM, într-un meci reprogramat, ce va conta pentru runda a 16-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...