ANINOASA, ÎNCĂ UN PAS GREŞIT PE TEREN PROPRIU FC Aninoasa – CS Mioveni II 0-0

Date:

Aninoasa: Grigore -Grigorescu, Marina, Neaga, Pahonţu – Maican (78 Diţă), Dinu, Blas, Nedelea – Codroiu (78 Lică), Leotescu. Antrenor: Cristian Bălaşa. Mioveni II: Toma – Şchiopu, Traşcu, Gherghe, Fulga -Mierlea, Iamandi (89 Turcin), Mincă (85 Luca), Voinescu -Comănescu (89 Ciripan), Mormolea (78 Boşneag). Antrenor: Iordan Eftimie.
Au arbitrat: Ionuţ Constantinescu (Galaţi) – Florin Iftode (Târgu Bujor), Daniel Băraru (Galaţi). Observatori FRF: Cristina Babadac (Alexandria) şi Nicolae Nuţă (Ploieşti).
Cartonşe galbene: Leotescu
(12), Marina (43, 63), Pahonţu
(55), Nedelea (68)/ Iamandi
(26).
Cartonaş roşu: Marina (63).
FC Aninoasa a terminat nedecis meciul cu CS Mioveni II (0-0), ce a contat pentru etapa a 20-a a campionatului. Jucătorii pregătiţi de Cristi Bălaşa au pornit disputa cu argeşenii în forţă, dar la final n-au reuşit decât o remiză. În primele 25 de minute ale întâlnirii, gazdele au avut în două rânduri şansa de a deschide scorul, prin Codroiu şi Nedelea, dar de fiecare dată, argeşenii au respins mingea de pe linia porţii. Până la finalul primei reprize, Leotescu a irosit şi el o bună ocazie de gol, aşa cum au făcut-o şi „satelitul” Mioveniului, prin Mormolea şi Comănescu. Repriza a doua a început cu Aninoasa în atac şi cu o imensă ocazie de gol irosită de Maican, din faţa porţii apărate de Toma.
În schimb, din minutul 63, echipa dâmboviţeană a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Marina, pentru două cartonaşe galbene. Cu un om în minus pe teren, a doua formaţie a Mioveniului a dominat partida. Voinescu, Mincă şi Iamandi au încercat să-l surprindă pe Grigore, dar tabela a rămas de fiecare data neschimbată. În ultimele secvenţe ale jocului, Aninoasa ar fi putut da lovitura de graţie, dar şutul lui Lică a trecut pe lângă poarta adversă.
Etapa viitoare, Aninoasa va juca în deplasare cu Astra II, într-un meci în care obiectivul va fi obţinerea unui rezultat pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...