Fostul jucător descoperit şi crescut la FCM Târgovişte face spectacol în tricoul lui Dinamo DANI POPA, PRIMA „DUBLĂ” ÎN LIGA I

Date:

Dinamo a taxat-o pe FC Voluntari la fiecare greşeală din apărare. Daniel Popa, de două ori, May Mahlangu şi autogolul lui lonuţ Balaur au fost „gloanţele mitralierei” Bratu în victoria cu 4-2.
Fără Gabi Torje, lăsat din nou în afara lotului, din cauza kilogramelor în plus, Dinamo s-a distrat în deplasarea de la Voluntari.
Dinamo a taxat-o pe FC Voluntari la fiecare greşeală din apărare. Daniel Popa, de două ori, May Mahlangu şi autogolul lui Ionuţ Balaur au fost „gloanţele mitralierei” Bratu în victoria cu 4-2.
Fără Gabi Torje, lăsat din nou în afara lotului, din cauza kilogramelor în plus, Dinamo s-a distrat în deplasarea de la Voluntari.
Fundaşii centrali l-au trădat pe Claudiu Niculescu în prima repriză. Cosmin Achim a gafat la reuşita lui Daniel Popa, iar Balaur a trimis cu capul în propria poartă, după centrarea lui Dan Nistor. Între cele două goluri ale „câinilor”, Deac şi Moldoveanu s-au întrecut în ratări la cele două porţi.
Scorul pauzei, 3-0 pentru Dinamo, a fost stabilit de Mahlangu, aflat la a doua etapă consecutivă cu gol marcat. Sud-africanul a înscris la capătul unui contraatac de senzaţie.
Imediat după pauză, Daniel Popa a reuşit prima sa dublă în Liga 1. L-a taxat din nou pe visătorul Achim, care a fost înlocuit după doar câteva minute.
Mincă i-a refuzat hat-trick-ul atacantului dinamo-vist, înainte ca ilfovenii să forţeze o improbabilă răsturnare de situaţie. Abia intrat pe teren, Adrian Voicu a dat semnalul revenirii pentru gazde, iar Balaur s-a revanşat pentru autogol cu reuşita care a stabilit scorul final.
Dinamo este lider în play-out, cu şapte puncte peste FC Botoşani, care joacă luni, pe terenul lui ACS Poli Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...