Rezultat uriaş pentru Chindia Târgovişte OS MIOVENI ÎMPINGE TÂRGOVIŞTE SPRE BARAJUL PENTRU PROMOVARE

Date:

Ultimul meci al etapei a fost derby-ul judeţului Argeş, disputat la Piteşti, între localnicii de la Fotbal Club Argeş şi oaspeţii de la CS Mioveni. Galben-verzii au obţinut victoria chiar la ultima fază a meciului, întrerupând seria de cinci victorii consecutive a gazdelor prin care au intrat în lupta pentru locul 3.
Aducerea lui Iordan Eftimie pe banca tehnică a Mioveniului s-a dovedit a fi cartea câştigătoare, acesta cunoscând la perfecţie adversarul, pe care l-a antrenat de altfel la începutul sezonului. Inspiraţia antrenorului şi-a spus cuvântul, acesta mutând câştigător în repriza secundă, atunci când rezerva Cosmin Năstăsie a marcat golul victoriei.
Prima repriză a fost una cât de cât echilibrată, cu un plus de partea gazdelor şi cu câteva intervenţii bune ale portarului oaspeţilor, Flavius Croitoru. După pauză, Fotbal Club Argeş putea tranşa partida, în minutul 60, când arbitrul a acordat penalty la un henţ în careu, Burnea fiind eliminat la acea fază.
Portarul Croitoru şi-a mai salvat o dată echipa parând lovitura de pedeapsă executată de Ionuţ Năstăsie. La ultima fază a meciului, la o lansare pe stânga, Ayza a pătruns în careu, a centrat în centru, de unde Cosmin Năstăsie a reluat spre poartă, mingea fiind atinsă de un adversar înainte de a intra în plasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...