Performanţe de excepţie a sportivilor de la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte El SUNT ŞEFII ÎN ROMÂNIA

Date:

Spectacol total reuşit de sportivii Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte la ultima ediţie a Campionatului Naţional de Freestyle Kickboxing K1 Light. Ca şi cum performanţele obţinute la întrecerile interne şi international precedente nu ar fi fost suficiente, sportivii dâmbovişeni au arătat încă o data cines şefii în artele marţiale de contact din România.
9 sportivi, 9 medalii. Un bilanţ imposibil de egalat de celelate cluburi participante la competiţie, bilanţ care reliefează încă o dată profesionalismul cu care se lucrează la Târgovişte.
Cinci dintre cele 9 medalii obţinute de târgovişteni la Naţionalele desfăşurate la Bucureşti au fost din cel mai preţios metal.
Marin George Mihai – medalie de aur 16-18 ani – categoria 70kg; Marin Ovidiu David – medalie de aur 16-18ani -categoria 65kg; Marin Alexandru Gabriel – medalie de aur 13-15ani -categoria 60kg; Pana Roxana – medalie de aur 13-15 ani fete -categoria +65kg; Iliescu Raul medalie de aur16-18 ani – categoria 85kg „Toţi sportivii care au obţinut medalii de aur au avut evoluţii absolut senzaţionale. Au luptat admirabil. Sunt foarte mândru de ei, mai ales că pentru unii, acesta a fost unul dintre primele concursuri de anvergură din carieră. Nu pot decât să-I felicit pentru tot ce au reuşit la aceste Naţionale”, a punctat antrenorul şi creatorul clubului târgoviştean, Mihai Marius Marin.
Pescariu Cosmin – medalie de argint 16-18 ani –
categoria 80kg; Constantin Roberto – medalie de argint 16-18ani -categoria +95kg; Pana Sebastian – medalie de argint 6-8 ani – categoria
+35kg;
Musat Teodor – medalie de bronz 6-8ani -categoria 25kg.
Aceştia au fost ceilalţi târgovişteni medaliaţi la Campionatului Naţional de Freestyle Kickboxing K1 Light, iar performanţele lor au întregit un bilanţ remarcabil, greu de egalat de vreun alt club din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...