Simpozion de Ziua Internaţională a Familiei la CJ Dâmboviţa

Date:

În sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a avut loc simpozionul dedicat Zilei Internaţionale a Familiei. În cadrul evenimentului, organizat de Consiliul Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâm-boviţa, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgovişte şi Filiala Dâmboviţa de Cruce Roşie, au fost premiate şase familii, aflate în dificultate, din localităţile dâmboviţene Cornăţelu, Costeştii din Vale, Malu cu Flori şi Morteni. Premiile acordate au constat în bunuri de uz casnic, bani, flori şi dulciuri.
La simpozion au participat: preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, vicepreşedintele Luciana Cristea, secretarul judeţului, Ivan Vasile Ivanoff, deputatul Oana Vlăducă, senatorul Titus Corlăţean, vicarul eparhial lonuţ Ghibanu, viceprimarul municipiului Târgovişte, Monica Ilie, directorul Filialei Dâmboviţa de Cruce Roşie, Raul Pavelescu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Cristiana Bucur şi reprezentanţii primăriilor Cornăţelu, Costeştii din Vale, Malu cu Flori şi Morteni. Cu acest prilej, preşedintele Daniel Comănescu a adresat următorul mesaj: „Ziua Internaţională a Familiei, pe care o sărbătorim astăzi, este o oportunitate de a spori gradul de conştientizare a problemelor de familie şi a proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familiile în lumea de azi. În fiecare an pe 15 mai, această manifestare încearcă să readucă în atenţia opiniei publice rolul şi importanţa familiei, în condiţiile în care la nivel mondial se observă, din păcate, o tendinţă de îndepărtare de instituţia familiei. Felicit reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru organizarea acestui simpozion, precum şi celor doi parteneri: Arhiepiscopia Târgoviştei şi Filiala Judeţeană de Cruce Roşie. Sper ca eforturile noastre, ale celor care ne-am implicat în organizarea acestor activităţi, să aducă bucurie familiilor prezente astăzi alături de noi. Indiferent de grijile cotidiene, problemele sau neajunsurile inerente vieţii de zi cu zi, familia îţi rămâne aproape. Chiar dacă trăim într-o perioadă în care pare că timpul şi-a mărit viteza, nu există motive temeinice pentru a nu ne face timp pentru cei care ne aşteaptă şi ne acceptă necondiţionat. Cu toţii ştim că lucrurile frumoase, lucrurile de suflet, se construiesc greu. Avantajul de a avea o familie cei mai mulţi dintre noi l-am dobândit la naştere. E datoria noastră să muncim o viaţă întreagă pentru ca acest lucru frumos, de suflet, numit familie, să nu se piardă niciodată. Întrucât am crescut şi ne-am convins că „Nicăieri nu e mai bine ca acasă”, e timpul să ne reamintim şi să ne reaşezăm priorităţile atât timp cât avem această şansă. Urez tuturor dâmboviţenilor familii împlinite cu copii şi părinţi sănătoşi, realizări frumoase, pace şi linişte sufletească! Iubiţi-vă şi apreciaţi-vă familia!”
Cu aceeaşi ocazie au mai transmis mesaje de felicitare senatorul Titus Corlăţean, deputatul Oana Vlăducă, vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu şi viceprimarul municipiului Târgovişte, Monica Ilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...