Adversara Chindiei, performanţă de senzaţie HERMANNSTADT S-A CALIFICAT ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Date:

Alexandru Pelici, antrenorul divizionarei secunde FC Hermannstadt, şi-a făcut încălzirea pentru Liga 1, după ce în Cupa României a reuşit să elimine patru echipe de pe prima scenă a fotbalului românesc. Formaţia din Sibiu s-a calificat în utimul act al Cupei României, după 4-2 la general cu Gaz Metan Mediaş.
Antrenorul de 44 de ani a eliminat, în această ediţie a Cupei României, echipele FC Voluntari, Juventus Bucureşti, FCSB şi Gaz Metan, iar eroul Sibiului a recunoscut care e secretul. „Plecând de la organizarea echipei, până la modestie şi hărnicie, cam astea sunt ingredientele. Am început binişor partida, a venit acel gol, dar am revenit din nou. Mai sunt câteva etape, sperăm să promovăm şi matematic. E un an frumos, am făcut istorie, am ajuns cu o echipă din Liga 2. Aş fi nesimţit şi ipocrit să spun că mă aşteptam să marcăm trei goluri. Voiam doar să marcăm”, a declarat Pelici pentru DigiSport.
Pe 27 mai, pe Arena Naţională, CS U Craiova şi FC Hermannstadt se vor confrunta pentru trofeul Cupei, pe care Pelici speră să pună mâna. „Fotbalul ne-a arătat că se poate orice, nimeni nu ne dădea nicio şansă. Indiferent că am câştigat în prima manşă, toţi spuneau că Gazul ne va scoate în manşa secundă. Pornim cu şansa a doua cu Craiova, dar ne jucăm şansa până la capăt”, a adăugat antrenorul echipei de pe locul 2 din Liga
2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...