Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, gazda Sesiunii Anuale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „NORME, VALORI ŞI REPERE CONTEMPORANE ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ

Date:

Pe parcursul a două zile, 10-11 mai, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii Valahia din Târgovişte a găzduit Sesiunea Anuală de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „NORME, VALORI ŞI REPERE CONTEMPORANE ÎN SOCIETATEA
ROMÂNEASCĂ”. Sesiunea de comunicări ştiinţifice a fost dedicată studenţilor şi master-anzilor în domeniul ştiinţelor juridice şi al ştiinţelor administrative cu preocupări de cercetare ştiinţifică din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinte Administrative a Universităţii „Valahia” Târgovişte, precum şi celor din Universitatea „Dunărea de Jos”, din Galaţi şi Universitatea din Piteşti.
Sub coordonarea unui cadru didactic, studenţii şi masteranzii care au participat la lucrările sesiunii, au elaborat şi au susţinut studii, având astfel posibilitatea de a-şi demonstra aptitudinile de documentare, analiză, argumentaţie şi dialog. Totodată, sesiunea a asigurat un cadru optim de socializare cu colegi, studenţi şi masteranzi, din alte centre universitare.
Cele mai bune lucrări susţinute au fost premiate, comitetul ştiinţific stabilind în prealabil o grilă de evaluare cu criterii clare, cunoscute de către participanţi. Festivitatea de premiere a fost făcută de către conf. univ. dr. Constanţa MĂTUŞESCU – Decanul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative şi prodecanul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative – lect. univ. dr. Steluţa IONESCU. Au mai fost prezenţi: conf. univ. dr. Claudia GILIA – Universitatea Valahia din Târgovişte, lect. univ. dr. Denisa BARBU -Universitatea Valahia din Târgovişte, conf. univ. dr. Lavinia VLĂDILĂ – Universitatea Valahia din Târgovişte.
Premiile în bani şi cărţi au recompensat cele mai bune lucrări din cadrul fiecărei secţiuni. În plus, au fost acordate premii speciale. Sponsorii au fost: Societatea de Avocatură Stan şi Asociaţii, Societatea de Avocatură Mareş Danilescu Mareş, deputatul Claudia Gilia şi Cabinetul de Avocatură şi Mediere Barbu Florin Octavian. Evenimentul a fost organizat de UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TÂRGOVIŞTE – Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative în parteneriat cu UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI – Facultatea de Ştiinţe Econimice şi Drept şi Centrul Europe Direct Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...