Donaţie la Spitalul Orăşenesc Găeşti, constând într-un aparat medical de ultimă generaţie, un Analizor

Date:

Emanuel Swedenborg spunea „Adevărata caritate este dorinţa de a fi folositor celorlaţi fără a avea gândul de a primi o recompensă”. Această maximă caracterizează pe deplin gestul familiei Cosmin şi Oana Voevodschi, care a făcut o donaţie Spitalului Orăşenesc Găeşti, constând într-un aparat medical de ultimă generaţie,un Analizor automat Mindray BS-380,de mare necesitate în activitatea Laboratorului de Analize Medicale al Spitalului Găeşti.
Se spune că dăruind, vei dobândi. Dacă darul pe care-l oferi izvorăşte din interiorul sufletului, atunci Dumnezeu care-şi are lăcaşul în suflet îţi vede darul şi te va răsplăti înzecit. Orice gând bun, orice încurajare, orice cadou mult dorit pe care-l oferi, va avea răsplată pentru tine. Oferim acum şi vom primi tot acum sau puţin mai târziu. Un gând bun care zboară de la noi şi se materializează într-o fapta bună poate schimba vieţi sau poate modifica atitudini. Aşa gândeşte şi familia Cosmin şi Oana Voevodschi, alegând să vină în sprijinul personalului medical de la Spitalul Orăşenesc Găeşti dar totodată să-şi ajute semenii aflaţi în suferinţă.
Managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti, dr.Cristiana Seltea a spus că această donaţie reprezintă o gură de oxigen pentru unitatea spitalicească pe care o conduce. Totodată, managerul Cristiana Seltea a ţinut să mulţumească familiei Voevodschi pentru gestul impresionat.
Dr. Laura Stan, şeful Laboratorului de Analize Medicale al Spitalului Găeşti, a prezentat importanţa noului aparat medical. În semn de apreciere, conducerea Spitalului Orăşenesc Găeşti a acordat familiei Cosmin şi Oana Voevodschi, o plachetă şi o scrisoare de mulţumire.
Sufletul curat care se deschide către aproapele său va primi admiraţie, respect, iubire şi multe alte daruri. Cosmin Voevodschi este un om de afaceri găeştean care a reuşit în viaţă şi care, mai presus de orice îşi doreşte să întoarcă în comunitate o parte din câştigurile sale.
Sperăm ca exemplul familiei Voevodschi, să deschidă drumul către alte donaţii şi că vor veni şi alţi oameni să sprijine Spitalul Orăşenesc Găeşti şi de ce nu, şi alte unităţi spitaliceşti din judeţ şi din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...