Comuna Dragodana a fost în sărbătoare

Date:

Comuna dâmboviţeană Dragodana a îmbrăcat straie de sărbătoare cu ocazia celei de-a doua ediţii a Zilei comunei Dragodana. Localnicii din comuna Dragodana au lăsat, duminică, toate treburile, s-au gătit de sărbătoare, şi au ieşit, cu mic cu mare, pe stadionul din satul Picior de Munte. Asta pentru că, Primăria şi Consiliul local Dragodana au pus la cale un program extrem de variat, pe toate gusturile, pentru cea de-a doua ediţie a Zilei Comunei. De la activităţi sportive, la programe artistice, totul a fost gândit să-i bucure pe oameni.
Cu un primar nou şi tânăr, Gheorghe Sandu, dornic să impulsioneze lucrurile şi să schimbe faţa localităţii, împreună cu noul consiliu local, duminică, localnicii din Dragodana au avut parte de o mulţime de surprize.
Nu au lipsit invitaţii de la judeţ: conducerea CJ Dâmboviţa, parlamentari PSD, consilieri judeţeni, primari din localităţile învecinate şi foarte mulţi localnici. Activităţile însă au avut şi o latură emoţionantă, de recunoaştere a meritelor elevilor olimpici ai comunei care au primit burse de merit, dar au fost oferite şi biciclete pentru micuţii din clasa pregătitoare. Cele mai longevive cupluri au fost şi ele premiate de autorităţile locale. Promisiunea noii administraţii locale este că lucururile nu se vor opri aici, mai ales că au fost demarate în forţă o serie de investiţii care să le îmbunătăţească viaţa localnicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...