ÎNFRÂNGERE ÎN ULTIMUL JOC DE CAMPIONAT CS Tunari – FC Aninoasa 3-2 (2-0)

Date:

Marcatori: Ilin (3, 68), lordache (30)/ Leotescu (90), Codroiu (90+2).
Tunari: Manciu – Ciortan, R. Stoica, Pădineanu (46 Neculai), Barabas – Zamfir, Dumitru, Ivan (65 Mărgărit), Dragu (73 Vălimăreanu) – lordache (65 S. Dragomir).
Antrenor: Tudorel Dumitru.
Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Neaga (50 Codroiu), Pahonţu, Diţă – Călinescu, Blas, Dinu, Nedelea (83G. Matei) – Miacan (63 Năstase), Leotescu.
Antrenor: Cristi Bălaşa.
Stadion „CS Tunari”. Spectatori: 100.
Au arbitrat: Valentin Lungu (laşi) – Alexandru Iftime, Vlad Ţăranu (ambii din Piatra Neamţ). Observatori FRF: Nicolae Răceală (Alexandria) şi Mihai Costache (Bucureşti).
Cartonaş galben: Mărgărit (85).
Punct final pentru FC Aninoasa în campionat! Echipa noastră a încheiat printr-o înfrângere la limită ultimul joc al sezonului. În disputa cu CS Tunari, din deplasare, elevii lui Cristi Bălaşa au cedat cu scorul de 2-3, la capătul unui meci în care au arătat bine doar în actul secund. Începutul timid de joc al băieţilor noştri a dus la deschiderea rapidă a scorului, Ilin (3) marcând după un şut expediat în dreapta lui Tătăr, din marginea careului.
Câteva minute mai târziu, Aninoasa a avut şansa de a restabili echilibrul pe tabelă, dar în prima fază Maican nu a găsit ţinta, iar în minutul 20 reuşita lui Călinescu a fost anulată de arbitru pe motiv de ofside. În ultimul sfert al primei reprize, defensiva Aninoasei a fost prinsă din nou pe picior greşit, iar gazdele au dus scorul la 2-0, în urma golului marcat de Ior-dache.
Startul actului secund a dus Aninoasa să arate mult mai bine împotriva ilfovenilor. Într-un decurs de numai trei minute, Maican, în două rânduri, şi Codroiu s-au aflat la un pas de a reduce din handicap. În schimb, după ratările celor doi jucători, echipa care a reuşit să marcheze din nou a fost tot Tunariul, prin acelaşi Ilin (68).
Aninoasa şi-a arătat colţii din plin pe final de joc. Cu zece minute înainte de ultimul fluier Leotescu a trimis mingea, cu capul, într-una din barele laterale, după care tot el (88) a irosit o ocazie uriaşă din interiorul careului. În schimb, în minutul 90, Leotescu nu a mai greşit şi a marcat primul gol pentru Aninoasa, printr-o lovitură de cap, în dreapta lui Manciu. Peste alte două minute, Codroiu a punctat şi el pentru Aninoasa din zona careului mic, gol prin care a fost stabilit scorul final al întâlnirii.
De asemenea, la ultima fază a meciului, G. Matei a fost faultat în careu de unul dintre apărătorii Tunariului, dar arbitrul a trecut cu vederea această fază. Aşadar, după duelul cu Tunari, Aninoasa a încheiat campionatul pe locul 10, cu 20 de puncte acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...