ARBITRI DÂMBOVIŢENI DIN „DOSARUL DEGHIZAŢILOR” ŞI-AU PRIMIT PEDEPSELE

Date:

Federaţia Română de Fotbal a luat primele măsuri împotriva arbitrilor deghizaţi din Dâmboviţa, care mergeau în secret în Antalya, Cipru şi Spania pentru a arbitra meciuri suspecte la pariuri.
FRF a sancţionat următorii 6 arbitri: Catană Cristian, Petre Dan loan, Nedelcu Răzvan loan, Niculae Laurenţiu, Grigoraşcu Cristian şi Burtescu Septimiu. Aceştia au drept de recurs în termen de două zile.
Petre Dan loan – interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani şi o penalitate sportivă în cuantum de 300.000 de lei.
Catană Cristian – interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani şi o penalitate sportivă de 250.000 de lei
Burtescu Septimiu – interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani şi o penalitate sportivă de 250.000 de lei.

Grigoraşcu Cristian – interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de un an şi şase luni şi o penalitate sportivă de 200.000 de lei.
Niculae Laurenţiu – interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru un an şi şase luni şi o penalitate sportivă de 200.000 de lei.
Nedelcu Răzvan – interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de un an şi o penalitate sportivă de 200.000 de lei
Concret, cei 6 arbitri vor putea reveni în fotbal abia după ce vor plăti penalităţile sportive, conform articolului 20 din Regulamentul Disciplinar al FRF.
Surse din FRF susţin că se intenţionează schimbarea regulamentului disciplinar pentru astfel de situaţii, în sensul înăspririi lui, astfel ca cei vinovaţi pentru asemenea cazuri să fie suspendaţi pe viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...