ŞEDINŢA COMITETULUI EXECUTIV AL A.J.F. DÂMBOVIŢA

Date:

concurs pompieri si sincron tudor ajf 9.06.2011Miercuri, 24.04.2013, la sediul AJF D}MBOVIŢA de la SALA SPORTURILOR din TÂRGOVIŞTE, a avut loc şedinţa ordinară a COMITETULUI EXECUTIV AL A.J.F. în prezenţa membrilor COMITETULUI EXECUTIV, preşedintele profesor EMIL TUDOR a prezentat mai întâi o informare privind activitatea din cadrul A.J.F. de la începerea returului actualei ediţii. Au fost discutate toate problemele ce îi interesează pe toţi cei implicaţi în fenomenul fotbalului. Domnul profesor EMIL TUDOR a evidenţiat greutăţile cu care se confruntă mai toate cluburile din punct de vedere financiar. în comparaţie cu alte judeţe (BRAŞOV, spre exemplu), unde numărul echipelor retrase este foarte mare, la noi s-au înregistrat, dintr-un total de 105 echipe afiliate, doar şase abandonuri. Un punct important pe ordinea de zi a fost şi al activităţii arbitrilor, al prestaţiei observatorilor, al unor conducători de echipe. S-a discutat şi despre micile incidente apărute la câteva jocuri. Deşi au fost unele puncte de vedere diferite între membrii
COMITETULUI EXECUTIV, totuşi preşedintele a
menţionat că trebuie respectate regulamentele.
De asemeni, domnul profesor EMIL TUDOR a propus membrilor COMITETULUI EXECUTIV să vină cu propuneri pentru îmbunătăţirea activităţilor tuturor subcomisiilor A.J.F., inclusiv cu propunerea de noi membri ce pot face parte din oricare subcomisie A.J.F. Un alt punct pe ordinea de zi a fost prezentarea bugetului pe venituri şi cheltuieli pe anul 2012, dar şi proiectul de buget pentru anul 2013, expunerea făcând-o domnul trezorier al A.J.F., domnul DUMITRU VLAD. S-a dat ca temă de studiu şi analiză, dacă din sezonul următor vor mai fi delegaţi doi observatori, deşi UEFA, prin instrucţiunile sale, obligă Federaţiile să existe câte un observator de arbitri, iar F.R.F. – câte unul de joc. Acestea şi altele vor constitui temă de discutat, de studiu, astfel ca în următorul campionat să fie aduse corecturile necesare.
Dar repet, toate conform R.O.A.F., şi nu cum şi-ar dori câţiva conducători de cluburi. Un alt punct ce merită menţionat a fost prezentat de către domnul profesor GEORGE TZITZECLES şi inginerul IOAN NEGOESCU, privind participarea la CAMPIONATUL NAŢIONAL DE FETE, la care s-au înscris deja opt echipe.
Dar despre acestea şi multe altele, într-un număr viitor. (S.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...