PMP face „poza de moment a situaţiei politice româneşti”

Date:

După o îndelungată perioadă în care n-a prea mai dat semne de viaţă, PMP Dâmboviţa încearcă să ne convingă că „trăieşte”, distribuind un comunicat de la centru, intitulat „RESPINGEREA MOŢIUNII DE CENZURĂ, O POZĂ DE MOMENT A SITUAŢIEI POLITICE ROMÂNEŞTI”. De la bun început ni se spune că lucrurile nu se prezintă deloc bine şi avem parte de prima parabolă:
– 1. Câinele nu pleacă de la măcelărie. Chiar dacă sunt umiliţi şi realizează chiar ei pericolul politic în care se află, parlamentarii PSD – ALDE ascultă obedienţi ordinele lui Dragnea şi Tăriceanu pentru că se află la Putere şi vor să profite din plin. Vor să-şi umple sacul.
– 2. UDMR nu este partid de Opoziţie. Este un PSD populat cu etnici maghiari, aflat permanent la Putere. A negociat la sânge cu Dragnea şi a obţinut extraordinar de mult, mai ales în anul Centenarului.
– 3. Viorica Vasilica Dăncilă are în fişa postului să fie bufonul regelui. Degeaba râdem de ea că nu ştie să citească de pe foaie, pentru că asta şi vrea Dragnea – să ne abată atenţia de la toate şmenurile sale.
– 4. Există un deficit de leadership la nivelul Opoziţiei parlamentare. Ludovic Orban putea gestiona mai bine momentele premergătoare moţiunii de cenzură.
S-a văzut şi la dezbaterea din plen: tot Traian Băsescu este cel care a electrizat sala şi a generat atenţie în mass media.
– 5. Klaus Iohannis e plecat cu bicicleta. Este culpabil că avem Guvernul Dăncilă, pentru că a propus-o pe Viorica Vasilica, atunci când PMP aproape l-a implorat să nu o facă.
– 6. Parlamentul este transformat într-o simplă măciucă de Dragnea şi Tăriceanu.
Singurul lucru pozitiv este că, în sufletul lui Daddy, s-a insinuat neîncrederea în şi frica de propriii parlamentari. Asemenea unui dictator, s-a izolat de ceilalţi şi vede pericole peste tot. Este faza terminală a unei boli care, pentru binele României, îi va aduce sfârşitul politic.
– Mai mult ca niciodată, acum este momentul să fim vigilenţi cu Guvernul Dăncilă. S-au creat condiţiile necesare pentru ca, acum, să acţioneze prin OUG-uri.
Pe scurt, nimic nu la convine, nimic nu-i mulţumeşte dar le ştiu pe toate. Părerea lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...