FOTBAL JUDEŢEAN MECI DE PROMOVARE FLACĂRA ZĂVOIU – UNIREA COBIA 3-3 (2-1)

Date:

sportSTADION – FLACĂRA -ZĂVOIU, TIMP FRUMOS, SPECTATORI 200, TEREN NETUNS, CU IARBĂ
MARE.
AU ARBITRAT: CATANĂ CRISTIAN – ARON PITIŞ. ADRIANA GHIŢĂ
NU S-A PREZENTAT (?!).
AU MARCAT: ORPIŞAN, B. DRAGOTA, ANDREI, respectiv GÂDESCU, RĂDULESCU,
PĂLTINEANU.
FLACĂRA ZĂVOIU: STANCIU -M. DRAGOTA, FL. POPA, VL. SAFTA,
GH. ION (85 – M. IONESCU), B. DRAGO-
TA, A. ANDREI, R. OPRIŞAN, D. ANDREI, C. PETRE, G. DUMITRACHE
(60 – PREDA).
UNIREA COBIA: OLARU -MATACHE, V. MARIN, PĂLTINEANU, MARINESCU (80 – UNGUREANU), BUCUR (60 – PARASCHIV), RĂDULES-CU, LAZĂR, STĂNESCU, GAVĂŢ (85 -FLOREA), GÂDESCU.
ANTRENOR: GABI ALEXE.
Partida dintre FLACĂRA ZĂVOIU – UNIREA COBIA a fost derby-ul seriei ONOARE 3, dat fiind faptul că cele două echipe erau pe locurile 1 şi 2 în clasament. în acest context, toată atenţia se îndrepta spre acest meci, cine câştigă promovează.
Până la un punct aşa a fost, organizatorii au încercat să facă faţă spectatorilor de la COBIA veniţi în număr mare să-şi susţină favoriţii.
Deşi se ştia că va fi un meci cu risc mare de dificultate, nu am văzut poliţişti sau jandarmi, pentru că la un moment dat se creează un „meleu” între spectatori şi jucători. Doar intervenţia energică şi autoritară a arbitrului, sprijinit de oamenii de ordine, a făcut ca acest conflict să nu degenereze şi jocul s-a desfăşurat în condiţii bune până la final.
Pentru „central” a fost şi mai dificil, pentru că a lipsit un asistent, şi deşi C.J.A. ştia că nu vor fi 3 arbitri la un derby cu scântei, nu l-a înlocuit.
Cum spuneam, la acest meci orgoliile şi ambiţiile au fost mari, iar cele 6 goluri au încins şi mai mult spiritele. Până la urmă s-a terminat cu bine, scorul de egalitate (3-3) arată că desfăşurarea de forţe pe teren a fost aceeaşi. Cu acest rezultat şansele de promovare în Liga a 4-a sunt de partea celor din COBIA. Dorinţa celor din ZĂVOIU este lăudabilă, însă pretenţiile pentru Liga a 4-a sunt exagerate, şi nu dispun încă de cabine, de teren regulamentar, de gard împrejmuitor, şi de ceva echipă. în schimb, UNIREA COBIA este pe urmele vechi pe când evolua în Liga a 4-a.
Are din nou de partea ei conducerea primăriei din COBIA, domnul primar MANTA şi VICELE MARIN fiind
prezenţi la ZĂVOIU cu o galerie organizată frumos.
Cu asemenea susţinere este normal ca UNIREA COBIA să revină în Liga a 4-a, mai ales că baza sportivă poate fi omologată pentru Liga a 4-a. Chiar dacă mai sunt 3 etape, UNIREA are prima şansă la promovare.
O notă în plus arbitrului CATANĂ CRISTIAN, care, în condiţii deosebite, în doi, cu mulţi spectatori puţin băuţi, a ştiut să ducă la bun sfârşit un meci cu risc mare de dificultate în lipsa organelor de ordine. La final toată lumea era mulţumită, oaspeţii părăsind localitatea fără probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...