Tinerii nu s-au înghesuit la Bursa Locurilor de Muncă dedicată lor

Date:

bursa locurilor de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, a organizat ieri, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, începând cu ora 10.00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Tineret.
La eveniment au participat 26 de agenţi economici dintre cei 156 contactaţi, iar la dispoziţia celor 295 de participanţi s-au aflat 159 de locuri de muncă vacante. Cu acest prilej, 74 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, iar 8 (coafor, şofer, electrician, motostivuitorist şi 4 muncitori necalificaţi) au fost angajaţi începând cu data de ieri.
„Bursa de astăzi este organizată la cererea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret”, ne-a declarat Constanţa Anghel, director AJOFM Dâmboviţa. „Locurile de muncă puse la dispoziţie de angajatorii contactaţi de noi sunt atât pentru persoane cu studii superioare, cât şi pentru cei cu studii medii sau necalificaţii. Pentru cei cu studii superioare, avem ingineri mecanici, ingineri constructori, economişti, pentru cei cu studii medii sunt disponibile locuri în activităţi mai diversificate -domeniul alimentar, turism, de asemeni construcţii. Avem pregătit şi un stand cu formare profesională -AJOFM Dâmboviţa fiind acreditată în 26 de meserii. Considerăm că orice calificare este o şansă în plus pentru angajare”, a mai precizat Constanţa Anghel.
Următorul eveniment de acest gen va avea loc în data de 24 mai 2013 şi se adresează cu preponderenţă studenţilor. (Ş.E.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...