Urban Titu Este în corzi şi va fi greu să iasă de acolo

Date:

sportDupă eşecul din crângul buzoian, 0-3, cu Gloria Buzău, Urban Titu a
pierdut şi acasă (stadionul Orăşenesc), 0-1 (Ghenovici 67), cu Metalogobus Bucureşti . Durerea mare este că bucureştenii au jucat, din minutul 67, cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Vlad. In această perioadă elevii lui Leo Strizu au şi marcat golul victoriei, prin mijlocaşul ofensiv Ghenovici (67). Acest eşec lamentabil a afundat şi mai mult Urbanul pe locul 9 şi doar o minune mai poate scăpa echipa din Titu de la retrogradare. Numai că minunile s-au rărit în ultimul timp. Este în corzi şi va fi greu să iasă de acolo, ca să împrumut un termen din box.
Fenomenul este uşor de descifrat. în vară au plecat: Mihăiescu, Achiţei, S. Dumitru, I. Dumitru, pentru ca în iarnă să părăsească gruparea antrenată de Nicu Croitoru: M. Ionică (Voluntari), Neagu (F.C. Aninoasa), Coman (F.C. Municipal Târgovişte), Ivaşcu (Juventus Bucureşti), Neacşu (PAS Pucioasa). Nu trebuie să fii savant ca să observi că Urban Titu nu mai e ce a fost, plecările din vară şi iarnă diminuând mult forţa echipei.
Noii veniţi, Lambă (Unirea Câmpina), Alexandru Roman ( Fortuna Brazi), Penescu şi I. Constantin (F.C.M. Târgovişte), Tudose, Mitrea ( Utchim Găeşti), Andrei (CSO Plopeni), Lică (Victoria Brăneşti), nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Mulţumitor au evoluat tot jucătorii din vechea gardă: Dumitrescu, Butoi, Dan şi Săndulescu (golgheterul echipei).
Acum Urban Titu se află pe locul 9, cu 22 p (-11 la „adevăr”), cu opt mai puţin ca Juventus Bucureşti (30 p). Echipa din Colentina (preşedinte Marian Rusen) are intrări la arbitri, uşi deschise la federaţie, conducători cu multe şmecherii la activ şi va fi greu să coboare pe poziţia cu numărul 9.
In runda următoare (a 24-a), Urban Titu va juca, în deplasare, cu Rapid Feteşti (locul 7, cu 32 p).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...