Bursa locurilor de muncă pentru studenţi

Date:

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneri-at cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Cariera, din cadrul Universitaţii „Valahia” Targovişţe, organizează vineri, 24.05.2013, începând cu 10:00, la Clubul Studenţilor, Bursa Locurilor de Muncă pentru Studenţi. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, la care au participat Constanţa Anghel – director AJOFM Dâmboviţa, Cezar Dincă-dir adj. executiv AJOFM Dâmboviţa, prof. univ. Nicolae Olariu – coordonator Birou de Orientare Profesională şi Consiliere în Carieră din cadrul Universităţii Valahia Târgovişte şi Vlad Albulescu – economist în cadrul Universităţii Valahia Târgovişte.
„Putem să afirmăm că a devenit deja o tradiţie, pentru AJOFM Dâmboviţa şi Centrul de Consiliere al Universităţii Valahia, organizarea anuală a unui târg de joburi pentru studenţi”, a precizat Constanţa Anghel, director AJOFM.
Dezvoltarea capitalului uman şi creşterea competitivităţii acestuia pe piaţa muncii, crearea premiselor pentru îmbunătăţirea nivelului de educaţie şi calificare, precum şi creşterea capacităţii de angajare a resurselor umane, sunt obiective comune celor două instituţii.
Scopul acţiunii este de a pune în legatură directă agenţii economici cu studenţii din judeţul Dâmboviţa, dar mai ales cu studenţii Universităţii Valahia Târgovişte, în vederea facilitării încadrării acestora pe piaţa muncii. Cu acest prilej, AJOFM Dâmboviţa oferă participanţilor informaţii referitoare la prevederile legii 72/2007 – privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor.
De asemenea, vor fi prezentate serviciile oferite de AJOFM Dâmboviţa, şi anume, medierea muncii, consiliere şi informare privind cariera, formare profesională, precum şi informaţii referitoare la iniţierea unei afaceri proprii. Ofertele prezentate de agenţii economici contactaţi până la acest moment, care sunt în număr de 144, dintre care 42 de confirmări, relevă faptul că sunt căutaţi ospătarii, barmanii, reprezentanţii de vânzări, consultanţii financiari, inginerii mecanici, automatişti, agenţii de vânzări, coordonatorii de vânzări, agenţii de asigurări, dar şi muncitorii necalificaţi”, a mai precizat Constanţa Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...