Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa

Date:

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată a posturilor contractuale de execuţie vacante după cum urmează:
– o funcţie contractuală de asistent veterinar treapta profesională II – personal angajat pe durată determinată conform Ordinului 64/2007, pentru care sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă, respectiv studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii profesionale pentru care s-a promovat examenul de certificare a calificării profesionale şi a dobândit acest certificat sau echivalente în domeniul veterinar şi condiţie minimă de vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani şi 6 luni.
– o funcţie contractuală de şofer gradul I – personal angajat pe durată determinată conform O.G.42/2004 pentru care sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă, respectiv studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii profesionale pentru care s-a promovat examenul de certificare a calificării profesionale şi a dobândit acest certificat sau echivalente, şi de vechime în funcţia de şofer necesară exercitării funcţiei contractuale de minimum 3 ani.
Posesor permis de conducere pentru categoriile B, B/E, C/E.
Concursul va consta în susţinerea unei probe scrise în data de 27.03.2019 orele 11.00 la sediul instituţiei, din strada I. C. Brătianu, numărul 35, şi a unui interviu care se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Dosarele se pot depune în maximum 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului (data publicării 04.03.2019) până la orele 1700 la Compartimentul Resurse Umane şi Juridic – secretariatul comisiei de concurs.
Coordonatele de contact pentru primirea dosarelor de concurs, sunt 0372737818/fax 0372871067, e-mail vintila.grigoras-dbîansvsa.ro, persoana de contact – consilier superior Vintilă Grigoraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...