Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa

Date:

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa organizează la sediul său, din municipiul Târgovişte, strada I.C. Brătianu, numărul 35, sala de şedinţă concurs de recrutare pentru ocuparea de durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul serviciului Economic şi Administrativ.
Concursul va consta în susţinerea unei probe scrise, care se va desfăşura în data de 15.04.2019 orele 11.00, şi a unui interviu care se va susţine într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data desfăşurării probei scrise.
Condiţiile de participare la concurs pentru funcţia publică vacantă sunt de studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, şi de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani.
Dosarul de înscriere pentru concurs se poate depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a IlI-a, (data publicării 11.03.2019) la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa – Compartimentul Juridic Resurse Umane.
Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs, cuprinzând adresa de corespondenţă, sunt telefon 0372737818 / fax 0372871067, e-mail vintilă.grigoraş-dbOansvsa.ro. persoana de contact consilier superior Vintilă Grigoraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...