Voinţa Pietroşiţa Daniel Caibăr a revenit la cârma echipei

Date:

sportDe două etape Voinţa Pietroşiţa a evoluat fără antrenor. Mai precis, în meciurile cu Recolta Gura Şuţii (acasă, 4-0) şi cu Petrolul Valea Mare (în deplasare, 2-4). Astăzi, în derby-ul local cu Bradul Moroeni, pe banca Voinţei Pietroşiţa va sta Daniel Caibăr. E posibil ca acesta să evolueze şi ca jucător în teren, alături de Andrei, Posta, Dumitrescu, Gheorghe, Sorescu, Mihăilescu…
Caibăr a mai antrenat Voinţa Pietroşiţa în acest sezon, în primele zece etape, după care a plecat în Anglia, la muncă. Apoi, la timona echipei de sub Leaota a venit Ciprian Stăncescu.
Fostul fundaş al Municipalului Târgovişte va antrena Voinţa Pietroşiţa în acest sezon, în ultimele patru etape şi în finala Cupei României -faza judeţeană. Ultimul act al Cupei va avea loc pe 4 iunie, probabil, la Târgovişte, pe stadionul Eugen Popescu. Voinţa Pietroşiţa va avea ca adversară pe Flacăra Moreni.
Daniel Caibăr îl va
avea aproape pe organizatorul de competiţii Nicu Neguţescu. Lângă nevoile echipei vor fi primarul Ion Dicu şi finanţatorul Sorin Neacşu. De juniori se ocupă Cătălin Radu, Nicolae Bănescu şi Marcel Roşu. După disputarea a 30 de etape, Voinţa Pietroşiţa este pe locul 9, cu 37 p, realizând obiectivul propus înaintea începerii campionatului: evitarea retrogradării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...