Liga a 4-a dâmboviţeană: Etapa 31 Gloriei îi mai trebuie doar un punct

Date:

sportAceastă rundă pare liniştită. Liderul Gloria Corneşti (1, cu 69 p) are meci relativ uşor, acasă, cu Voinţa Perşinari (12, cu 31 p). Formaţiei din Corneşti îi mai trebuie un punct pentru a merge la barajul de promovare în Liga a 3-a. Mai are asigurate încă şase puncte fără joc cu C.S. Conţeşti (acasă) şi Utchim (deplasare). Dar în această confruntare este posibil un scor la o diferenţă mare. în ultimele confruntări de acasă, Gloria a realizat următoarele rezultate: 14-0 cu A.S. Doiceşti, 3-0 cu Bradul Moroeni, 8-4 cu Recolta Gura Şuţii.
Flacăra Moreni (2, cu 66 9) joacă la A.S. Doiceşti (11, cu 34 p). Echipa dintre sonde poate termina pe locul întâi doar dacă Gloria Corneşti pierde cele două meciuri, cu Voinţa Perşinari (acasă) şi Comerţul Brezoaele, iar ea să câştige toate cele trei partide pe care le are de disputat, cu A.S. Doiceşti (deplasare), Utchim Găeşti (3-0, acasă) şi PAS Pucioasa (acasă). în etapa 33 stă. Flacăra ar putea face maxim 75 p, la fel ca Gloria Corneşti, dar are un punctaj mai bun în meciurile directe: 2-1 şi 0-0. Dar e greu de crezut că Gloria Corneşti nu poate lua măcar un punct cu Voinţa Perşinari sau Comerţul Brezoaele.
F.C. Aninoasa nu mai poate obţine primul loc. Ar face maxim 75 de puncte dacă ar învinge pe Recolta Gura Şuţii (în deplasare), Petrolul Valea Mare (acasă) şi Bradul Moroeni (deplasare). în runda de astăzi stă şi nu punctează. Stă prost la meciurile directe: 1-5 şi 1-0 cu Gloria Corneşti, 0-3 şi 1-5 cu Flacăra Moreni.
Petrolul Târgovişte (6, cu 41 p) este socotită favorită certă în confruntarea, de acasă (stadionul Toma Panţu), cu Avântul Produleşti (15, cu 13 p) la fel ca şi Atletic Fieni (5, cu 43 p), în meciul cu Petrolul Valea Mare (14, 27 p). în rest, meciuri echilibrate: PAS Pucioasa – Comerţul Brezoaele (10, cu 35 p), Gaz Metan Finta (8, cu 39 p) -Recolta Gura Şuţii (7, cu 40 p) şi Voinţa Pietroşiţa (9, cu 37 p) – Bradul Moroeni (4, cu 51 p).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...