Comuna Crevedia în sărbătoare

Date:

In urma alegerilor locale din vara anului 2016, la Crevedia se producea schimbarea mult dorită, în fruntea primăriei venind, ca primar, Florin Petre, un tânăr cu multă voinţă şi foarte mari ambiţii, un om de-al locului care la vremea respectivă propunea numeroase proiecte şi idei pe care, ulterior, le expunea în faţa cetăţenilor
Timpul a trecut, iar schimbările în bine nu au întârziat să apară. Tot la Crevedia în urmă cu doi ani, mai avea loc şi prima ediţie a Zilei Comunei Crevedia, un eveniment deosebit, sărbătorit în fiecare an, în prima zi a lunii iunie, odată cu Ziua Copilului.
Prin urmare, şi anul acesta, de 1 iunie la Crevedia a fost mare sărbătoare. Păstrând tradiţia, primarul Florin Petre şi Consiliul Local au pregătit un program deosebit pentru suflarea comunei Crevedia, cu mic, cu mare s-au bucurat de o petrecere pe cinste. Intâlnirea a avut loc pe stadionul localităţii, acolo unde, pe scena special amplasată, în prima parte a zilei au avut loct evenimente dedicate copiilor. Cei mici s-au bucurat şi de daruri, baloane colorate,mingii şi chiar personaje din poveşti.
Petrecerea a continuat la ceas de seară cu numeroase surprize. Pe scena special amenajată au urca artiştii renumiţi. Artmosfera a fost încinsă de Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul. Localnicii alături de edilul lor au învârtit hora fraţiei. Ediliul Florin Petre le-a transmit localnicilor să aibă încredere în administraţia comunei Crevedia.
Nu au lipsit invitaţii , deputatul PSD, Carmen Holban, primarii de la Cojasca, Niculeşti şi Corneşti şi nu în ultimul rând vicepreşedinţii PSD Dâmboviţa, Vlad Oprea şi Gabriel Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...