Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan la Adunarea Parlamentară a NATO de la Washington

Date:

Delegaţia Parlamentului României din care face parte şi deputatul PSD Dâmboviţa Corneliu Ştefan a participat la Adunarea Parlamentară a NATO de la Washington.
Adunarea Parlamentară a NATO este o organizaţie interparlamentară care reuneşte parlamentari din cele 29 de ţări membre ale Alianţei Nord-Atlantice. Adunarea Parlamentară a NATO (AP NATO) reprezintă un important forum pentru dialogul parlamentar internaţional cu privire la probleme de securitate, politice, sociale şi economice. Aducând un plus de transparenţă în viaţa politică a NATO, Adunarea ajută mediile parlamentare să cunoască şi să înţeleagă probleme actuale de importanţă majoră şi contribuie la promovarea unor poziţii comune în rândul parlamentarilor membri.
Deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a ţinut să sublinieze faptul că Adunarea Parlamentară a NATO de la Washington au avut loc întâlniri importante cu membri ai Senatului Statelor Unite ale Americii.
„Am fost onorat să particip, în calitate de reprezentant al Parlamentului României, la o serie de întâlniri importante cu senatorii din statele Oklahoma şi Dakota de Sud, în cadrul cărora s-au purtat discuţii atât despre Romania, cât şi Comisiei de Apărare din Senatul SUA, Mike Rounds – senator al statului Dakota de Sud şi James Lankford despre politica globală.
La Washington DC, am avut privilegiul de a participa la întâlniri extrem de interesante cu James Inhofe – senator al Statului Oklahoma, Preşedintele – senator al Statului Oklahoma, cărora le mulţumesc pentru ospitalitate şi deschidere faţă de România şi politica europeană”, a punctat deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...