MĂSURI DE SIGURANŢĂ PENTRU EXAMENELE NAŢIONALE 2019

Date:

Peste 4.000 de poliţişti acţionează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul, susţinut de cei peste 155.000 de absolvenţi ai clasei a VIII-a, să aibă loc în condiţii de sigu-ranţă.În acest sens, cele 3.271 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor.
Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 3.341 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 575 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliţiei Române.
Măsuri de siguranţă suplimentare sunt luate si pentru desfăşurarea în siguranţă a Examenului Naţional de Bacalaureat 2019.
Peste 2.200 de poliţişti (1.492 de la ordine publică, 639 de poliţişti rutieri şi 109 din cadrul altor structuri de poliţie) acţionează, zilnic, pe durata Examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2019, la care sunt înscrişi aproape 138.000 de elevi.
Poliţiştii implicaţi în activităţi patrulează în preajma tuturor celor 1.219 centre de examinare.
Efectivele Poliţiei Române acţionează zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează buna desfăşurare a examenelor, precum şi siguranţa publică. De asemenea, poliţiştii rutieri acţionează în zona unităţilor de învăţământ pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...