CHINDIA VA JUCA MECIURILE DE ACASĂ LA… PLOIEŞTI

Date:

Clubul dâmboviţean şi asociaţii Primăria Municipiului Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa vin în sprijinul suporterilor care au solicitat ca meciurile considerate pe teren propriu în perioada reabilitării stadionului „Eugen Popescu” să se joace cât mai aproape de Târgovişte.
Săptămâna trecută a fost semnat parteneriatul cu proprietarul stadionului din Ploieşti, pentru ca jocurile roş-albaştrilor de „acasă” să fie programate pe „Ilie Oană”. Arena din Ploieşti a fost reconstruită în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 şi are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite. Dintre facilităţile stadionului Ilie Oană amintim: acces prin 23 de turnicheţi, 16 loje cu o capacitate de 320 de locuri, două tabele LED de câte 26 mp, 116 locuri la masa presei şi 34 grupuri sanitare.
În perioada imediat următoare, vor fi anunţate pe site şi pe pagina oficială de Facebook modalităţile prin care suporterii îşi vor putea procura bilete şi abonamente la meciurile echipei favorite.
„Am ţinut cont foarte mult de dorinţa suporterilor şi am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploieşti, unde suntem convinşi că vom avea tribunele pline. Vă aşteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga I după două decenii”, a declarat preşedintele Marcel Ghergu pentru site-ul oficial al clubului, www.afcchindiatargoviste.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...