SORANA S-AR PUTEA ÎNTOARCE in echipa DE FED CUP

Date:

Sorana Cîrstea a fost eliminată la Wimbledon în ambele probe pe care le-a avut de disputat, simplu şi dublu, acordând apoi un interviu presei din România, în care a vorbit, printre altele, şi de o posibilă revenire în echipa naţională de Fed Cup, dar şi de alegerea lui Ion Ţiriac în postura de preşedinte al FRT.
Sorana a pierdut în primul tur la simplu cu Amanda Anisimova, iar la dublu, alături de Galina Voskoboeva, cele două au fost învinse de Cornet / Martic, în două seturi, 4-6, 36.
Pentru sportiva noastră va urma turneul WTA de la Bucureşti, între 13 şi 21 iulie, dar până atunci ea a oferit un interviu la Londra pentru cotidianul Fanatik, în care a vorbit despre planurile sale de viitor: „Vreau să merg la Bucureşti, apoi Jurmala, două turnee pe zgură. Sper să joc cât mai bine, mai ales la Bucureşti. Apoi, sezonul de hard, ceva turnee şi US Open. Turnee la care pot să fac treabă, dar să fiu sănătoasă”, scrie ziare.com.
Tenismena născută la Târgovişte nu a dorit să lase nici măcar o portiţă deschisă pentru revenirea în echipa de Fed Cup, din care s-a retras de curând: „Aşa cum am şi spus, m-am retras cu capul sus de la echipa de Fed Cup. După mulţi ani de jucat pentru România, am simţit că mi-am făcut datoria. Este un subiect închis, dar păcat cu noul format. Nu cred că vreun jucător agreează noul format. Ai luat sarea şi piperul, acea plăcere de a juca acasă. Eu nu pot să înţeleg. Ai luat frumuseţea Fed Cup. Mă bucur foarte mult că domnul Ţiriac şi-a luat din timp şi a dorit să vină la Federaţie, deşi nu are nimic de câştigat, doar bătăi de cap. Dar este singurul om care poate aduce lucrurile pe linia de plutire şi eu cred că va reuşi”, a declarat Cîrstea, referindu-se la final şi la alegerea recentă a lui Ion Ţiriac ca preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...