CHINDIA PIERDE LA MARE LUPTĂ Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 1-0 (0-0)

Date:

Stadion: Ion Oblemenco. Spectatori: 8000 A marcat: Mihai Roman (min.46) Universitatea Craiova: Pigliacelli -Vlădoiu (Martic ’25), Acka, Kelic, Bancu -Ivanov, Cicâldău (Vătăjelu ’79), Qaka (Mateiu ’65) – Bărbuţ, Roman, V. Constantin.
Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Dinu, Leca, Neciu – Novac, L. Mihai (Bic ’61) – Neguţ, Neicuţescu, Florea (Cherchez ’74) – Voduţ (Dumitraşcu ’61). Cartonaşe galbene: Cicâldău ’50 / Florea ’20, Neicuţescu ’26, Dinu ’90+2 Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Ciprian Florin Danşa, Stelian Slabu – Andrei Moroita
Observatori: Corneliu Fecioru, Viorel Ilinca
CS Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, şi a urcat pe primul loc în Liga 1, după trei etape, cu maximum de puncte.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihai Roman II, la prima atingere după revenirea de la cabine. Atacantul a reluat în plasă mingea centrată de pe partea dreaptă de Martic. Roman a mai trimis mingea o dată-n plasă, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid.
Chindia putea egala cu 20 de minute înainte de final, dar Florea a trimis o pasă înapoi din interiorul careului, deşi avea o poziţie excelentă de a şuta. Dâmboviţenii au mai avut o şansă uriaşă în penultimul minut de joc, dar mingea lui Neicuţescu trimisă cu capul a lovit bara transversală, spre bucuria lui Pigliacelli.
La începutul partidei, suporterii oltenilor au afişat mai multe mesaje cu trimitere la crimele din Caracal comise de Gheorghe Dincă.
Minutul 18: Ocazie pentru Craiova! Cicâldău a luat o minge pe cont propriu între linii, a avansat cu balonul la picior până la marginea careului lui Aioani, a tras puternic, dar goalkeeperul Chindiei a reţinut fără probleme!
Minutul 36: Ocazie Craiova! Bărbuţ, lansat ideal în banda dreapta, din adâncime, şi-a driblat advesarul în interior şi a centrat înapoi în careu, Martic a tras, dar şutul său a trecut pe lângă poarta lui Aioani, fără a-i da emoţii portarului Chindiei.
Minutul 41: Prima ocazie pentru Chindia! Liviu Mihai trimite o minge în careu, Kelic respinge, dar o face la primul adversar. Balonul ajunge la Daniel Florea, care preferă o reluare din prima spre-poartă, în locul unei pase către un gol liber în careu, iar mingea trece mult pe lânga poarta lui Pigliacelli.
Minutul 45: Ocazie uriaşă pentru Craiova! Cicâldău trage periculos pe poartă din lovitură liberă, de la mare distanţă, iar Aioanir euşeşte să respingă cu greu mingea peste bara transversală.
Minutul 45+3: GOL ANULAT Craiova! Martic centrează perfect din dreapta, după o minge plouată ajunsă la el după ce a survolat careul de 16 metri al lui Aioani, Roman pune capul dintre doi adversari şi scutura plasa, dar asistentul era cu fanionul sus, pentru ofsaid.
Minutul 46: GOL CRAIOVA!
Oltenii deschid scorul la 22 de secunde după primul fluier al reprizei secunde. Mihai Roman a punctat pentru gazde, după o lovitură de cap venită în urma unei centrări perfecte expediate de Martic
Minutul 50: Galben Cicâldău. Decarul Craiovei îl faultează pe Neguţ, iar Horia Mladinovici îl penalizează.
Minutul 72: Şansă pentru Chindia. Novac s-a aflat într-o poziţie periculoasă în careu, însă nu a găsit un coechipier la finalizare.
Minutul 73: Cicâldău, aproape de gol! Internaţionalul U21 a executat din nou periculos o lovitură liberă, însă mingea a trecut puţin peste poarta lui Aioani.
Minutul 85: Şansă de 2-0 pentru Craiova. Mihai Roman primeşte din nou bine în careu, dar nu poate imprima destulă forţă în lovitura de cap
Minutul 89: Bară Chindia! Neicuţescu primeşte bine în careu şi trimite cu capul în transversală. La faza imediat următoare, Pigliacelli l-a lovit involuntar cu genunchiul pe Bancu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Minutul 90+3: Inexactităţile din defensiva Craiovei continuă să apară. Cherchez primeşte bine la marginea careului de la Neicuţescu, dar trage dezamăgitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...