Nume cunoscute ale teatrului românesc au fost prezente la Potlogi

Date:

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Alexandru Oprea, a participat la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la un eveniment cultural menit să pună în valoare complexul istoric şi să aducă arta mai aproape de oameni.Este vorba despre spectacolul de teatru „Fierarii”, oadaptare după opera lui MiloD Nikoli?, în regia lui Horaţiu Mălăele, cu o distribuţie de excepţie: Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu. Deşi este o comedie, piesa a pus în discuţie problema complexă a consecinţelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând.
Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa (CJCD) a adunat în incinta ansamblului de la Potlogi un public numeros, din care au făcut parte organizatorii, echipa CJCD, reprezentată de managerul lonuţ Lăscae, Ovidiu Cârstina, directorul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte, primari dâmboviţeni şi reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, le-a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă desfăşurarea acestui spectacol la Potlogi:
„Le mulţumesc prietenilor noştri artişti, care au urcat în această seară pe scenă, spre încântarea noastră, pentru că au acceptat invitaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa de a veni la Potlogi. Sper să punem bazele unei noi tradiţii şi spectacole, ca cel care s-a desfăşurat, aici, în această seară, să aibă loc anual, în jurul datei de 15 august.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...