Atacurile politice şi replicile CJ Dâmboviţa

Date:

Proiectele privind dezvoltarea infrastructurii judeţului Dâmboviţa, se pare că au devenit subiect de dispută politică în ultima vreme. Acest lucru este trist, şi cred că interesul pentru dezvoltarea judeţului,indiferent de culoarea politică ar trebui să primeze, însă aceste atacuri şi replici nu fac altceva decât să pună într-un con de umbră devoltarea zonei.
Oameni buni, fapte şi nu vorbe
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a încercat să prezinte cum stau lucrurile dar totodată să răspundă unor atacuri politice venite din partea unui politician dâmboviţean .
Primele două proiecte sunt cele legate de DN 7 şi DN 71 iar preşedintele CJ, Alexandru Oprea susţine că Consiliul Judeţean Dâmboviţa nu este responsabil pentru proiecte naţionale, gestionate de entităţi ale administraţiei publice centrale, aşa cum este cazul drumurilor naţionale. Mai mult, şeful judeţului, susţine că la ultima vizită a premierului Dăncilă în Dâmboviţa, adică pe 11 august 2019, i s-a adus la cunoştinţă reprezentantului Guvernului, problema legată de proiectele
DN 7şi DN 71.
Trecând mai departe, un alt proiect de dispută politică este stadionul de la UM Gară. Şeful judeţului a prezentat o radiografie a demersurilor făcute pentru această investiţie şi a ţinut să sublinieze că astfel de obiective nu se fac peste noapte.
În ceea ce priveşte transferurile de terenuri de la MapN, cele 11ha, către Primăria Târgovişte şi CJ Dâmboviţa, preşedintele CJ, Alexandru Oprea susţine că se poartă o corespondenţă între instituţiile abilitate în vederea realizării acestui obiectiv.
Privind reabilitarea clădirii CJ Dâmboviţa, şeful judeţului Dâmboviţa, spune că acest proiect a fost depus pe mai multe surse de finanţare însă nu s-a încadrat din lipsa unor documente care atestă data construcţiei şi alte informaţii tehnice. În consecinţă, se fac demersuri pentru obţinerea tuturor documentelor necesare.
Replicile şi explicaţiile venite din partea preşedintelui CJ, Alexandru Oprea au continuat şi cu privire la proiectele ce vizează: realizarea de baterii antigrindină, staţiunea montană, extinderea parcurilor industriale, reabilitarea Curţii Domneşti, apă – canal pe POIM, Ambulatoriu şi UPU Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi nu în ultimul rând proiectul ce vizează capitolul Salubritate – realizare depozite la Aninoasa şi Titu.
Cred că este momentul ca politicenii şi reprezentanţii administraţiei judeţene să renunţe la jocul atacurilor versus replici şi explicaţii, şi să treacă concret la fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...