Mobilizare de forţe în municipiul Târgovişte, pentru a găsi o fetiţă de 11 ani, care a dispărut dintr-un parc

Date:

In cursul nopţii de 25 spre 26 august a.c., respectiv în jurul orei 00:29, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani a dispărut.
Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul Rutier şi efective de la Poliţia Municipiului Târgovişte, care a demarat activităţile de căutare a minorei.
De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire naţională.
Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 25 august a.c., în intervalul orar 20:3000:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgovişte şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.
În urma activităţilor de căutare, desfăşurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către poliţişti în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu. Aceasta a fost predată în regim de urgenţă reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancţionată contravenţional pentru nesupravegherea minorei.
Poliţiştii le recomandă tuturor cetăţenilor să aibă grijă în permanenţă de copiii lor şi să nu-i lase nesupravegheaţi, chiar şi în locurile de joacă din apropierea locuinţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...