Un pompier – salvator a plecat printre îngeri

Date:

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor dâm-boviţeni, care au pierdut un camarad de nădejde, om deosebit şi un profesionist desăvârşit.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâm-boviţa anunţă, cu regret şi adâncă durere, încetarea din viaţă, în data de 20 noiembrie 2019, a plutonierului major ION A. Ionel, subofiţer operativ principal în cadrul Detaşamentului de pompieri Pucioasa.
Plecat mult prea deveme din această lume, la numai 40 de ani, a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi doi copii minunaţi (o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 12 ani) care se vor mândri cu cel care a fost tatăl lor, un pompier, un salvator de vieţi.
În Ministerul Afacerilor Interne a fost încadrat la data de 01 august 2001, desfăşurându-şi activitatea, până în anul 2011, în cadrul structurii de monitorizare situaţii de urgenţă şi dispecerat, iar din 2011 şi până în prezent, în cadrul Detaşamentului de Pompieri Pucioasa, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie.
În viaţa sa trăită activ şi modest, va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.
La trecerea în nefiinţă, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 18 ani un bun coleg şi prieten – plutonier major ION A. Ionel.
Rămas bun, drag camarad, şi fie ca Bunul Dumnezeu să te aşeze între Drepţii Săi şi să îţi dea odihnă veşnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...