Franciza Ritter Broker în asigurări, o cale sigură de mărire a veniturilor

Date:

Ritter Broker de Asigurare şi Reasigurare a implementat un sistem de franciză care oferă servicii de calitate la nivel naţional.
Franciza este o formă de organizare a afacerilor, în care o firmă (francizorul) intră într-o relaţie contractuală cu un comerciant independent (francizat sau beneficiar). Fran-cizatul operează sub numele comercial al francizorului şi, de regulă, sub îndrumarea lui.
Modelul de franciză RITTER Broker a fost dezvoltat pentru a putea fi corelat cu afaceri deja existente, care activează în zona de Business to Consumer. „Ne-am orientat atenţia, pentru început, către antreprenorii care activează în zona de retail, service-uri auto, servicii imobiliare, agenţii de turism sau servicii care se adresează consumatorilor finali. Însă am sprijinit şi viitori antreprenori în crearea unei afaceri de tip fran-ciză, solidă, cu o reţetă clară în spatele acesteia şi care să le aducă beneficii atât financiare, cât şi personale”, explică Alexandra Brătes-cu, director de vânzări al companiei. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru companiile existente, ele având deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri în asigurări, astfel că investiţia pleacă de la 1.500 euro. Franciza este, de asemenea, o oportunitate pentru aceia ce doresc deschiderea unei afaceri noi, modelul asigurându-le toate pârghiile încă de la început, însă aici discutând de un cost al investiţiei mai ridicat decât pentru companiile existente, fiind necesară punerea la punct atât a infrastructurii cât şi a punctului de vânzări.
În calitate de francizaţi RITTER Broker, aceştia vor beneficia de avantajul de a lucra ca brokeri de asigurări alături de un francizor cu o vastă experienţă în domeniu, gestionând un portofoliu care acoperă o plajă largă de tipuri de asigurări şi îşi vor transforma activitatea într-un business de sine stătător, cu o recurenţă anuală ce va ţine doar de capacitatea francizaţilor de a inter-acţiona într-un mod profesionist cu clienţii lor din portofoliu.
„Am gândit franciza ca pe o formă de dezvoltare, prin care am atras şi agenţi economici care doresc să îşi mărească veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cât şi de experienţa necesară pentru a porni singuri la drum. Fran-ciza pare astfel ca o stradă cu sens dublu: pe de o parte, prin partenerii francizaţi, ne mărim reţeaua de distribuţie la nivel naţional, iar pe de altă parte, francizaţii care ni se alătură la drum beneficiază de tot know-how-ul nostru, de un ghid bine pus la punct, conform căruia fiecare ştie ce are de făcut. Am deschis şi testat deja local in Bucureşti, dar şi în anumite judeţe franciza iar rezultatele sunt excelente”, afirmă Cătălin Vasile, directorul general al RITTER Broker.
RITTER Broker colaborează cu 27 de societăţi de asigurări, 3 societăţi de administrare a fondurilor de pensii pilon III şi cu 10 companii de leasing financiar şi operaţional, putând să ofere peste 1.000 de produse financiare potenţialilor clienţi. Care pot fi comercializate prin sistem de franciză şi de către viitorii parteneri Ritter Broker.
Dacă sunteţi din judeţul Dâm-boviţa sau cele limitrofe şi căutaţi un partener de încredere, care să vă susţină în dezvoltarea propriei afaceri şi vă doriţi să fiţi corect recompensat financiar, acest tip de colaborare este cel ideal.
Compania, cu capital integral românesc, a fost înfiinţată în urmă cu nouă ani de doi tineri antreprenori şi a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 13,5 milioane lei şi a vândut 45.000 de poliţe. (M.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...