CĂTRE AUTORITĂŢILE LOCALE… VOR RĂMÂNE GĂEŞTI, CONŢEŞTI ŞI RĂCARI FĂRĂ FOTBAL!?

Date:

SPORTDeşi este mic ca suprafaţă, număr de locuri, pondere economică, judeţul DÂMBOVIŢA se numără printre primele din ţară cu cele mai multe cluburi de fotbal afiliate la nivel judeţean şi naţional.
Toate satele şi comunele dâmboviţene au câte una sau mai multe echipe înscrise în campionatul judeţean de fotbal. Nu mai vorbim despre oraşele mari precum MORENI, FIENI, TITU,
GĂEŞTI, TÂRGOVIŞTE etc.
E adevărat, pe atunci era în plină activitate „DACIA-DA”, cea care „alimenta” toate sporturile cu sportivi.
Acum, că am distrus aproape totul, ne uităm cu nostalgie înapoi, regretând faptul că DÂMBOVIŢA avea echipe în divizia A (2), în B şi C.
Astăzi am rămas la nivel naţional doar cu două cluburi ce se menţin în competiţie, F.C.M. TÂRGOVIŞTE şi URBAN TITU, că pe C.S.M. sau CHINDIA TÂRGOVIŞTE
nu putem conta, ba este, ba nu mai este?!
S-a încheiat un nou campionat judeţean de fotbal în care echipele din eşalonul întâi au reuşit cu greu să termine competiţia din cauza problemelor financiare.
Din cele 18 echipe prezente la start, trei s-au pierdut pe traseu din motive doar
de ele ştiute. COMERŢUL
VIIŞOARA s-a retras din competiţie după un incident nedorit, având mai multe etape de suspendare şi penalităţi sportive
de achitat. UTCHIM GĂEŞTI –
din cauza refuzului organelor locale de a mai susţine financiar echipa. C.S. CONŢEŞTI nu a mai dorit să continue competiţia, acuzând unele arbitraje nefavorabile sau poate altul a fost motivul.
Asta a fost, dar se apropie un nou campionat. După câte ştim, COMERŢUL VIIŞOARA se va înscrie în categoria ONOARE.
Dar de la GĂEŞTI nu avem niciun semnal că, conducerea primăriei ar dori să înscrie UTCHIM în categoria ONOARE sau alt club în PROMOŢIE. Nu credem că edilii găeşteni nu vor continua o tradiţie de 80-90 de ani, iar cocheta bază sportivă de la GĂEŞTI va rămâne nefolosită şi astfel se va degrada, după ce s-au investit atâţia bani.
Ce să credem, că fotbalul de la GĂEŞTI a stat doar în G R I G U Ţ Ă GRIGORE, cel care i-a slujit cu credinţă peste 40 de ani.? Se pare că fără jr. viceprimar GHEORGHE GRIGORE, fotbalul la GĂEŞTI este „mort”. Aştept să fiu contrazis, şi oraşul GĂEŞTI să revină acolo unde îi este locul (în fotbal). Cam acelaşi fenomen îl găsim şi la RĂCARI. Aici, un mare OM de fotbal, LICĂ MOVILĂ a dorit să pună bazele unui puternic centru de copii şi juniori, ocupându-se în paralel şi de echipa de seniori, dar din motive ce nouă ne scapă, totul s-a terminat, deşi începuse aşa de frumos de promiţător. Se pare că atât la GĂEŞTI cât şi la RĂCARI „politicul” a avut un cuvânt decisiv în dispariţia fotbalului din oraşele cu mare tradiţie în acest domeniu. Dar până la începerea unui nou campionat, mai este timp.
Iubitorii fotbalului din
GĂEŞTI, RĂCARI, CONŢEŞTI
au posibilitatea ca cei în măsură, cei cărora le-au dat votul să-i sprijine, să-i ajute să-şi înscrie din nou echipele în campionatul judeţean de fotbal.
Cred că bazele sportive nu au fost construite doar pentru manifestări de ziua copilului sau lansări de candidaturi în campaniile electorale.
în cele trei localităţi există frumoase baze sportive de Liga a 3-a, iar acum stau nefolosite.
Sperăm că semnalul nostru va fi bine receptat de cei ce au datoria să ajute tinerii din localitate să practice sportul rege. Dacă alţii nu sunt în stare să alcătuiască, să organizeze, să înscrie echipa în campionat, să apeleze din nou la domnul
LICĂ MOVILĂ, la vicele
GRIGUŢĂ GHEORGHE etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...