Luptă pentru viaţă cu COVID-19

Date:

Cuvântul de ordine al acestor zile este solidaritatea, dar ea se cere făcută prin „distanţare socială”. Adică fiţi solidari stând fiecare la casa lui, nu vă întâlniţi, nu vă vedeţi, nu vă atingeţi.
Într-adevăr, ne este dat să trecem printr-o situaţie limită, pe care niciunul dintre cei care se află în viaţă nu a avut ocazia să o trăiască, foarte greu de închipuit până nu demult. În fine, catastrofa globală căreia îi suntem în premieră martori şi victime, ar putea fi rezultatul nesăbuinţei oamenilor. Din păcate, mulţi dintre cetăţeni încă nu realizează gravitatea acestui virus- COVID-19 şi se plimbă nestingheriţi pe străzi. Staţi în casă oameni buni, acesta e modul în care ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă!Este momentul să ne demonstrăm nouă înşine că suntem o comunitate închegată.Din acest motiv trebuie să acţionăm cât mai responsabil în noul context epidemiologic-COVID-19 în care se regăseşte România. Situaţia se complică de la o zi la alta. România a ajuns la al cincilea deces. 143 de cazuri noi de infectare cu coron

avirus depistate în ultimele 24 de ore. Astăzi, 23.03.2020, în judeţul Dâmboviţa, se află în izolare la domiciliu 1134 persoane asimptomatice, au ieşit din izolare la domiciliu 276 persoane şi se află în carantină, în spaţiile identificate în acest sens, 53 de persoane. În Dâmboviţa nu este niciun caz de COVID-19.
Primarul comunei Răzvad,Emanuel Spătaru reia apelul făcut către răzvădeni la începutul acestei săptămâni şi le recomandă să respecte toate regulile de igienă şi comportamentul social recomandate de autorităţile centrale şi popularizate şi la nivel judeţean în vederea prevenirii COVID-19, ştiut fiind faptul că

virusul are o rată foarte mare de transmitere.
Răzvădenii care sunt în autoizolare sau cei care au o nevoie specială şi/sau o informaţie utilă pot apela la numerele de telefon: 0729 161 544 Ţ 0724 733 563 Ţ 0737 025 129.
Trebuie să dăm dovadă de solidaritate în această criză COVID-19.Culmea solidarităţii va fi atinsă când fiecare individ (familie) va fi perfect izolat, izolată în casă, separat de toţi ceilalţi. Apropiere prin îndepărtare! Depărtare pentru apropriere!
Rămâneţi în casă, dacă vă pasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...