Lupta cu COVID-19 la Corbii Mari sprijinită prin campania – ÎMPREUNĂ PENTRU CORBII MARI!

Date:

În aceste zile cumplite, când întreaga ţară se luptă cu inamicul invizibil COVID-19,simplii cetăţeni,omeni cu suflet mare,societăţi comerciale pot demonstra că umanitatea,solidaritatea şi unitatea nu au dispărut! Realitatea este că numărul de infectări creşte alarmant. Un exemplu concret este şi localitatea dâmboviţeană Corbii Mari unde în mai puţin de o săptămână sunt confirmate 15 cazuri COVID-19 şi un deces. Trebuie să spunem cu subiect şi predicat că niciun sistem medical dar nici autorităţile locale nu pot fi pregătit pentru un flux atât de mare de îmbolnăviri. Dar dacă nu facem nimic, ci doar ne uităm cu panică la boala care se apropie de noi, îi dăm putere bolii!
Edilul comunei Corbii Mari,Ionuţ Bănică face toate demersurile să-şi salveze comu

nitatea din faţa inamicului COVID-19. Cere cu disperare sprijinul autorităţilor judeţene şi centrale dar în acelaşi timp a lansat şi o campanie de strângere de fonduri în lupta cu pandemia COVID-19- ÎMPREUNă PENTRU CORBII MARI! Din donaţiile strânse, administraţia locală va face achiziţia urgentă de materiale specifice, echipamente medicale, măşti, combinezoane, mănuşi, dezinfectanţi. Lista de nevoi este atât de lungă şi lupta devine în fiecare zi mai complicată la Corbii Mari.
CE PUTEM FACE
Împreună, haideţi să ne demonstrăm unul altuia că umanitatea,solidaritatea şi unitatea nu au dispărut!
Individual trebuie să demonstrăm că suntem responsabili. Rămânem în casă, respectăm regulile de carantină şi izolare şi

respectăm regulile de igienă.
” Oameni buni de pretutindeni, a venit momentul să trecem la un alt nivel de implicare. Acum câteva luni, nimeni nu-şi putea imagina că vom trăi astfel de vremuri, cu astfel de încercări. O luptă cruntă şi de uzură împotriva unui virus extrem de puternic şi necruţăror a trezit în noi sentimente de îngrijorare acută. Dublate de confrmarea mai multor cazuri de persoane infectate cu COVID-19, ele apasă greu asupra comunităţii, din toate punctele de vedere.
Suntem într-o bătălie pe care avem

obligaţia să o câştigăm, pentru că în joc e sănătatea noastră, a părinţilor şi bunicilor noştri, a copiilor noştri. Pentru asta, însă, avem nevoie de ajutor.
Trebuie să strângem fonduri pentru achiziţia urgentă de materiale specifice, echipamente medicale, măşti, combinezoane, mănuşi, dezinfectanţi etc, sau direct materiale specifice. Lista de nevoi de atât

de lungă şi lupta devine în fiecare zi mai complicată.Orice gest de omenie este, în acest moment, salvator, Orice donaţie înseamnă o gură de oxigen. Orice sumă poate determina salvarea unor oameni.
Ca atare, lansez astăzi o campanie de strângere de fonduri, care vor fi destinate exclusiv achiziţiei materialelor de care am amintit. Banii vor fi gestionaţi şi folosiţi prin contul nostru de trezorerie, cu maximă transparenţă privind cheltuirea lor (extrase, facturi, chitanţe).Cine vrea să doneze, o poate face aici:

RO12TREZ27621370201XXXXX Trezoreria TITU,
Beneficiar Comuna Corbii Mari,cod fiscal 4402612
Haideţi să ne ajutăm într-un moment de maximă provocare. Suntem puternici dacă suntemUNIŢI „, acesta este apelul primarului Comunei Corbii Mari,Ionuţ Bănică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...