ANTRENORUL CHINDIEI, RELAŢII APROPIATE CU FOSTUL ŞEF SRI

Date:

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a vorbit la GSP Live despre un mit care circulă în lumea fotbalului românesc, şi anume o presupusă relaţie de rudenie dintre tehnician şi George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informaţii.
Întrebat de către moderatorul GSP Live despre relaţia de rudenie cu fostul şef SRI, cel care conform zvonurilor l-ar fi ajutat şi în cariera de antrenor, Moldovan a spus:
„Nu sunt finul lui George Maior, sunt mai mult de atât. George Maior este fratele meu mai mare, este prietenul meu foarte bun şi ne ştim de foarte mult timp. Atât şi nimic mai mult, nu aş vrea să mai dezvolt subiectul. Nu mă laud, dar dacă lumea e curioasă… Ne ştim de foarte mult timp, şi el e bistriţean.
Nu sunt pilos, până la urmă lumea trebuie să ştie că fără anumite relaţii nu poţi să ajungi nicăieri. Cum se decid antrenorii? Cineva trebuie să te recomande, cineva trebuie să aibă o relaţie cu persoana respectivă. Şi nu numai la antrenori, în orice domeniu. Te duci la un interviu, cum te angajează unu şi altul, când să spunem ai acelaşi nivel valoric cu ceilalţi. Asta e situaţie, e de când lumea şi pământul. Nu mă consider un pilos, dacă era aşa poate eram mai sus”, a declarat Viorel Moldovan la GSP Live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum să te pregătești pentru venirea pe lume a primului copil

Venirea pe lume a primului copil este un moment...

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...