Jandarmii dâmbovieni avansaţi în grad de Ziua Jandarmeriei

Date:

S-au împlinit 170 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat „Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi”, document care marchează întemeierea Jandarmeriei.
Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, 2 ofiţeri şi 12 subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad. Plutonierului-adjutant Neagoe lonuţ-Georgian i sa conferit insigna onorifică „Jandar

mul de onoare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa”, subofiţerul afirmând: „…aceasta reprezintă cea mai bună motivare pentru desfăşuarea activităţilor în domeniul de specialitate, fiind mai valoroasă decât orice recompense financiară”.
Totodată, plutonierului-adjutant Samoilă George şi plutonierului-major Zegheru Cătălin li s-au conferit „Distincţia de serviciu,, pentru modul profesionist de intervenţie şi contribuţia adusă realizării ordinii şi siguranţei publice.
Inspectorul şef, colonel Matei

Viorel i-a felicitat pe toţi cei recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată.
Mesajul Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, col. MATEI Viorel
Anul acesta aniversăm 170 ani de la înfiinţarea armei noastre dragi şi o facem aşa cum ştim mai bine: prin îndeplinirea cu profesionalism şi devotament a îndatoririlor ce ne revin pe timpul măsurilor impuse de necesitatea luptei împotriva unui inamic invizibil.
Acesta este unul dintre momentele în care trebuie să dovedim cu prisosinţă necesitatea existenţei forţei de jandarmerie în peisajul ordinii publice. Deviza „bx et ordo” ne obligă să probăm, o dată în plus, că jandarmii acţionează în slujba legii şi a societăţii.
Iată de ce acum, la ceas aniversar, îmi doresc, dragi colegi jandarmi, să fim sănătoşi şi să ne bucurăm cu toţii la sfârşitul acestei perioade grele de aprecierea concetăţenilor şi a partenerilor noştri instituţionali, acesta fiind şi barometrul datoriei împlinite.
La muţi ani, Jandarmeria Română!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...