Populaţia comunei Voineşti este asigurată că administraţia locală va lua toate măsurile necesare pentru diminuarea riscului de îmbolnăviri cu COVID-19

Date:

Când rostim proverbul, „Omul sfinţeşte locul” ne referim la acei oameni în urma cărora se vede ceva. De multe ori acestora li se mai şi neagă valoarea tocmai pentru că insistenţa cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte şi lucruri

pe placul societăţii, fără să dorească să fie priviţi ca excepţii şi recompensaţi pentru asta, stârneşte şi invidia şi, poate, ura celor certaţi cu societatea, cu comunitatea. Vedem astăzi cu toţii că omul sfinţeşte locul în comuna dâmboviţeană Voineşti. Este vorba despre admnistraţia locală de la Voineşti condusă de primarul Dănuţ Gabriel Sandu şi viceprimarul Constantin Popa. La Voineşti, autorităţile locale s-au mişcat repede şi bine, înainte chiar ca anumite măsuri să fie luate la nivel central. Au fost gândite măsurile de prevenire şi protecţie în lupta cu COVID-19 şi imediat puse în apli-care,care au permis ca situaţia să fie ţinută sub control.
Primarul comunei dâmboviţene Voineşti, Dănuţ Gabriel a demarat încă de pe data de 24 martie un program intens de dezinfectare şi igienizare a domeniului public. Au dezinfectate străzile, aleile pietonale, parcurile de joacă,staţiile de autobuz, coşurile de gunoi,suprafeţele exterioare ale staţiilor Peco, Centrul de sănătate, magazinele şi spaţiile comerciale, târgul săptămânal, staţiile de autobuz , aleile de acces în biserici, etc.Măsura a fost luată în contextul prevenirii răspândirii COVID-19 şi vor continua şi în zilele următoare. Lucrările de igienizare şi dezinfectare sunte realizate de către SVSU Voineşti.

Populaţia comunei Voineşti este asigurată că administraţia locală va lua toate măsurile necesare pentru diminuarea riscului de îmbolnăviri.
Sprijin din partea Primăriei Voineşti şi pentru alte 27 de localităţi dâmboviţene
Toate primăriile de Valea Dâm-boviţei dar şi Corbii Mari Cojasca,Niculeşti,Bucşani,Buciu-meni,Şotânga,Ulmi şi altele vor primi sprijin din partea Primăriei Voineşti. Concret,Primăria Voineşti a primit o donaţie constând în 4.000 de litri de clor concentat. Edilul Gabriel Dănuţ Sandu a decis să sprijine din donaţie şi alte administraţii locale dâmbovieţe care au nevoie . . Clorul se află în custodia Primăriei Voineşti şi va fi împărţit edililor care au solicitat sprijin în acest sens. Primăria Ulmi deja a mers să ridice o cantitate de clor de la Voineşti. Substanţa va fi folosită în operaţiunile de dezinfecţie care se întreprind în această perioadă în lupta de prevenire a infectării cu noul coronavirus.
Primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu dă dovadă solidari-tate,unitate,omenie dar şi grijă faţă de cetăţeni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...