TÂRGOVIŞTEANUL IULIAN CHIRIŢĂ, MESAJ PENTRU FANII RAPIDULUI

Date:

Târgovişteanul Iulian Chiriţă (53 de ani), fostul jucător al echipei Rapid din anii ’90, a stat de vorbă cu suporterii giuleştenilor şi a rememorat cele mai frumoase momente pe care le-a avut în tricoul alb-vişiniu. Fostul mijlocaş nu a uitat atmosfera Giuleştiului sau meciurile spectaculoase disputate împotriva rivalilor de la Steaua şi Dinamo.
Chiriţă îşi doreşte ca, după inaugurarea noii arene, să fie prezent la un meci al Rapidului, chiar dacă acum nu mai locuieşte în România. S-a mutat în Spania, lângă Barcelona, cu soţia şi copiii. „Mi-aş dori să ajung din nou în Giuleşti, singura problemă ar fi să pot să îmi conving familia să se întoarcă în România, pentru că soţia şi copiii sunt obişnuiţi aici, dar eu aş veni pe jos. E cea mai frumoasă galerie pe care o are cineva, îmi plăcea şi când ne alergau pe şine, după meciuri. Le

doresc să nu se schimbe niciodată, să rămână la fel, să iubească echipa Rapid la infinit.
Sunt jucătorii lor, echipa lor de suflet şi să nu uite că sunt meciuri în care jucătorii sunt cei mai afectaţi când pierd un meci sau un campionat. Să îi înţeleagă şi să îi ducă, cu puterea şi cu strigătele lor, spre victorie. Fiecare zi de antrenament la Rapid, fiecare zi de meci, mi le amintesc perfect, nu uit nimic. Toader, Stanciu, Cezar Zanfir, Fane Ţîră, Rodin Voinea, cu care am stat în cameră 3-4 ani de zile, Adrian Matei, Con-stantinovici, Lupu, toţi erau prietenii mei. Eram un grup foarte unit de jucători, care glumea chiar şi înainte de joc, ne plăcea să rândem, soţiile erau toate prietene între ele, au fost nişte vremuri foarte frumoase”, a declarat Iulian Chiriţă într-o discuţie online cu fanii pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.
După plecarea din România, fostul mijlocaş s-a reorientat şi face ceva total diferit de fotbal. În Spania lucrează ca electrician industrial.
„Muncesc la o societate, sunt electrician industrial şi chiar unul foarte bun. M-am rupt de fotbal, am încercat la o echipă de copii şi juniori din zonă, am stat şase luni, dar nu au putut să mă plătească şi a trebuit să renunţ, pentru că nu îmi ajungeau banii. La 40 de ani am luat-o de la zero, sau de la minus, însă am trecut peste toate şi acum sunt ok. Nimeni nu mi-a dat niciodată nimic, nu am furat niciodată nimic, mereu am muncit pentru ce am avut”, a mai spus Chiriţă conform liga2.prosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cum să te pregătești pentru venirea pe lume a primului copil

Venirea pe lume a primului copil este un moment...

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...