”În Aninoasa, izolat nu înseamnă abandonat”

Date:

Solidaritatea este una dintre valorile esenţiale ale umanităţii. În aceste vremuri de criză cu toţii trebuie să dăm dovadă de solidaritate pentru a depăşi cu bine momentele dificile cu care ne confruntăm. Există oameni care în aceste momente de criză aleg să îi ajute pe cei aflaţi în nevoie. Un exemplu este proiectul ”În Aninoasa, izolat nu înseamnă abandonat” iniţiat de consilierul judeţean Vlăduţ Nicolae alături de alţi tineri inimoşi, Asociaţia ”Be You” şi oameni cu suflet mare. În cadrul acestui proiect a fost lansată şi o campanie de strângere de fonduri pentru copiii şi vârstnicii din comuna Aninoasa, care sunt extrem de vulnerabili în această perioadă: „Declanşarea stării de urgenţă, pe fondul pandemiei cu coronavirus, a provocat indirect şi situaţii în care semeni de-ai noştri nu au efectiv cu ce să se hrănească sau să-şi procure medicamente.Împreună cu voluntarii implicaţi, am identificat numeroşi copii din localitatea noastră, care trăiesc în familii fără nici o sursă de venit, familii monoparentale sau care îşi câştigau existenţa din munci ocazionale pe care nu le mai pot efectua.
Totodată, numeroase persoane vârstnice fără venituri sau cu o pensie care nu le permite să-şi procure alimentele şi medicamentele necesare, sunt singuri şi fără ajutor.
Alătură-te nouă şi oferă din puţinul tău celor care trebuie să trăiască, deşi sunt obligaţi să rămână acasă.
Împreună cu Asociaţia ”Be You”, un partener care s-a dovedit de fiecare dată implicat şi deschis pentru rezolvarea problemelor comunităţii nostre, încercăm să amintim tuturor că orice fiinţă are o valoare umană şi că trebuie să fim solidari pentru sănătatea comunităţii noastre.
Donează în contul deschis la Banca Transilvania:
RO38BTRLRONCRT0325795201 Cod Swift: BTRLRO22 Titular: Asociatia Be You
Menţionează la detaliile plăţii ”Aninoasa”, încurajând şi alte persoane să ni se alăture, pentru că orice ajutor contează, mai ales acum când situaţia tinde să devină din ce în ce mai gravă! „acesta este apelul lansat de Vlăduţ Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...