PSD Dâmboviţa: Să cumpărăm produse sănătoase, de la producătorii dâmboviţeni sau români

Date:

Coronavirusul şi restricţiile guvernamentale au afectat şi legumicultorii. Suflă vântul a pagubă prin grădini şi prin solarii. De când a intrat Coronavirusul în ţară, legumicultorii au doar pierderi. Mare parte dintre legumele noi, atât de căutate odinioară, zace în solarii.Şi legumicultorii din comuna dâmboviţeană Băleni sunt grav afectaţi de criza COVID-19.Strigătul disperat al legumicultorii din Băleni a fost auzit de către deputatul Claudia Gilia care a făcut o serie de demersuri către Ministerul Agriculturii care trebuie să sprijine aceşti oameni prin măsuri concrete.Astăzi,deputaţii PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia,Corneliu Ştefan, Carmen Holban, Marian Ţachianu, vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea,directorul LDP Dâmboviţa, Cristian Avanu şi vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, lonuţ Săvoiu, au mers la Băleni şi au cumpărat legume şi verdeţuri proaspete, direct de la sursă.Totodată,parla-mentarii au ţinut să le transmită dâmboviţenilor şi un mesaj prin care să sprijine în această perioadă de criză producătorii locali din judeţ şi să ofere o mână de ajutor

la salvarea economiei din judeţ.
„Legumele din comuna Băleni şi oamenii de acolo nu mai au nevoie de nicio prezentare. Acum însă au nevoie de noi, ca de altfel toţi producătorii din Dâmboviţa.
Salvatorii economiei judeţului nostru sun

tem NOI, doar dacă cumpărăm produse locale!
Astăzi, am mers în comuna Băleni împreună cu Carmen Holban, Claudia Gilia, Tachi-anu Marian, Luciana Cristea, Mihail Cristian Avanu lonut Savoiu şi Georgiana Nita şi am cumpărat direct de la producători.
Ştiţi foarte bine că legumele venite din cine ştie ce parte a lumii nu au acelaşi gust cu cele crescute de oamenii noştri din Băleni!
Criza o putem trece doar împreună. Aşadar, în această perioadă, trebuie să arătăm că suntem uniţi şi că ne sprijinim unii pe alţii.
Haideţi să cumpărăm doar produse sănătoase, de la producătorii dâmboviţeni sau români.
Căutaţi în primul rând produsele dâm-boviţene!”,acesta este mesajul deputatului Corneliu Ştefan,preşedintele PSD Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...